2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Cocker

Post autor: Cocker »

Przygoda pisze:ja juz teraz na 10000% odpadam ze wzgledow finansowych
To tam tanio wychodzi te noclegi, tym bardziej ze ja tam juz nie ra zbylem :P:P Domek ogrzewany łózek jak dobrzepamietam 15 ale zmiesci sie wiecej zawsze sa materace spiwory itd :P:P Jak tam chcecie jak cos dowiem sie dokladnie tylko musicie se wybrac termin. Wtedy dzwonie i sie pytam.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

nawet jak nocleg bedzie za 5 zł to i tak niemam funduszy, musze przede wszystkim wyjsc na prosta z kasa i dopiero bede sie innymi przyjemnosciami interesowal
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Mietasek27

Post autor: Mietasek27 »

bedzie ciezko ani urlopu bo jest wybrany umm szkoda fajnie nby było :bmw:
Cocker

Przygoda pisze:nawet jak nocleg bedzie za 5 zł to i tak niemam funduszy, musze przede wszystkim wyjsc na prosta z kasa i dopiero bede sie innymi przyjemnosciami interesowal
Rozumiem ale i tak anrazie jak widac 0 zainteresowania :P
Carmen

Post autor: Carmen »

Cocker pisze:anrazie jak widac 0 zainteresowania
Misiek sami pojedziemy :o)
Awatar użytkownika
Judi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Judi »

no i temat przycichł :/ kręgle gdziekolwiek wchodzą w grę?
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

moze jednak bysmy cos wymyslili. Jakas wisla moze na jedna noc. W sobote wyjechac z rana a w niedziele wieczorem do domu. Teraz jest napewno duzo luzu i noclegi wolne.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja jestem jak najbardziej za :)
Jutro będę miał czas to poszukam :D
Awatar użytkownika
Judi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Judi »

Krzys pisze:moze jednak bysmy cos wymyslili. Jakas wisla moze na jedna noc. W sobote wyjechac z rana a w niedziele wieczorem do domu. Teraz jest napewno duzo luzu i noclegi wolne.
ja mam ostatni wolny weekend, a później studia :/ więc może być różnie z czasem wolnym... szkoda, że we wrześniu to nie wypaliło, tak jak Olka kiedyś proponowała...

ale jak czas pozwoli to będę
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
Cocker

Krzys pisze:moze jednak bysmy cos wymyslili. Jakas wisla moze na jedna noc.
Jesli chcecie tak jak ponizej proponowałem Koniaków przynajmniej tam nocleg. Domek caly do dyspozycji. Jutro zadzwonie i zapytam dokladnie o ceny. A wy zadecydujecie czy chcecie tam czy też nie. Pozdrawiam
Tomek
Maniak forumowy

Ważne żeby coś było :)

Dowiedz się ile nocleg chociaż to aż tak ważne nie jest bo tylko jeden i ile miejsca mają :)
Cocker

Wiesz mozna wieczorkiem w piatek tam być pare metrow dalej jest karczma ochodzita tam posiedziec wypic i isc spac, w sobote skoczyc gdzies do wiselki, łozek jest jak dobrze pamietac 12 wtym dwa podwojne, ale miejsca jest wiecej wiec wejsc wiecej osob moze bez problemu, materac tez jest na ktorym mozna spac spiwory tylko se zabrac, domek ogrzewany, jedzenie w swoim zakresie ale kuchania jest w tym domku do dyspozycji tak jak i lodowka. A o koszt noclegu jednego zpaytam, bo moze cos sie zmienilo. Pozdro

[ Dodano: 23 Wrzesień 2008, 22:46 ]
Wiec mozna od piatku wieczora zaczc i skonczyc w niedziele wieczorkiem powrotem do domku.
Tomek
Maniak forumowy

No to by było lepsze żeby od piątku wieczora bo kierowcy mogą się napić :D

Co do miejsc to troszkę mało ale nie wiadomo ile chętnych by było tak więc może być Ok :)
Cocker

Po znajomości powiedział ze za jeden nocleg od osoby 20 zł Śpiwory najlepiej meic swoje :o) Weekendy ma narazie wszystkie wolne. Pozdro
Swobi

Post autor: Swobi »

Jestem jak najbardziej ZA!!
ODPOWIEDZ