[E36] NoName 323i@330i

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

masz problemy z tymi rantami :D

a jak reszta auta wyciaganie nadkoli odpalenie itp itd?
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
DAREX

Post autor: DAREX »

Nie no faktycznie w porównaniu z tyłem przód wygląda biednie ;)
Ale i tak jest okej :twisted:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

masakra masakra masakra wiecej nic nie powiem poprostu brak mi slow autko ... tylko pozazdroscic :zdziwko:
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Post autor: noname »

Kod: Zaznacz cały

masz problemy z tymi rantami  

a jak reszta auta wyciaganie nadkoli odpalenie itp itd
Auto jeszcze stoi u goscia ktory ma robic elekryke :/ Wszedzie est tak samo czy to lakiernik , mechanik , elektryk : jak zawozisz auto to kazdy mowi ze bedzie zrobione bardzo szybko i zabiera sie odrazu za to , pozniej sie okazuje ze przed toba jest pare innych aut i twoje czeka w kolejce :( Dopiero jak auto bedzie juz na chodzie , to bede mogl sie zabrac za reszte ( blotniki , malownaie itp ).

Nie no faktycznie w porównaniu z tyłem przód wygląda biednie  
Ale i tak jest okej 

No tez tak mowie , ze w porownaniu do tylu wyglada bardzo biednie :/
Small3r

Post autor: Small3r »

Ale felunek to masz pierwsza klasa! I nie marudź bo ja bym o takim marzył :wink: Co do projektu to gratulację :) Pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Obrazek

To wygląda biednie i nieproporcjonalnie ,a za swap duży respect :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Obrazek 

To wygląda biednie i nieproporcjonalnie ,a za swap duży respect  
Narazie tak , ale mysle ze jak zaloze sprezyny duzo nizsze na tyl ( leza juz w garazu ) oraz wypcham blotniki to bedzie duzo lepiej ) :)

Bede chcial cos takiego uzyskac u siebie.

Obrazek
Obrazek
DAREX

Post autor: DAREX »

no to mi się podoba :mrgreen:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

rewelacja :D:D:D super to wyglada !!
Tweety87

Post autor: Tweety87 »

Felgi rzeczywiscie pierwsza klasa :wink: ale jak dla mnie tył za szeroki o jakis 1' - ale ważne ze Tobie sie podoba :mrgreen: a co do tej ostatnich dwóch fotek tego coupe to zapytaj S38 jak jego oponka 245 calkowicie schowala sie w nadkolu i naciagniety blotnik dotykal rantu felgi gdy mu fedra strzelila :wink: Autko sliczne a zmiany jak najbardziej na plus :grin: Pozdro
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Mnie się takie coś jako nielicznemu na tym forum już od dłuższego czasu nie podoba :roll:
Takie przeróbki to mi się podobały w golfach Mk1 ale to tylko moje zdanie :wink:
Obrazek
kocik

Post autor: kocik »

dave pisze:Mnie się takie coś jako nielicznemu na tym forum już od dłuższego czasu nie podoba :roll:
Takie przeróbki to mi się podobały w golfach Mk1 ale to tylko moje zdanie :wink:
oraz mnie :)
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Venom »

Powtorze sie i napisze ze czekam na final... :) Jak ukonczysz to dopiero bedzie mozna oceniac efekt :)
pawel-e34
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pawel-e34 »

jestem pod wrażeniem, wprowadzonych zmian. Autko pierwsza klasa. Kiedy będzie można ją na mieście zobaczyć?? :wink:
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

jestem pod wrażeniem, wprowadzonych zmian. Autko pierwsza klasa. Kiedy będzie można ją na mieście zobaczyć??
Mysle ze jutro juz wyjade na drogi publiczne :) dzisiaj zamontowalem czujnik temp. od e36 ( caly dzien meczylem sie zeby podpiac go pod zegary ) . Ale juz wszystko dziala , jutro zostaje mi zalanie plynami, olejem oraz musze troche ogarnac wnetrze samochodu , bo skora z zoltej zrobila sie czarna :/
W miedzy czasie zalozylem sprezyny na tyl nizsze o jakies 3cm, dolozylem dokladke przedniego zderzaka oraz opuscilem przod jakies 2cm. Na 15stkach nie ma szans jezdzic, dlatego jutro zaloze 17stki ktore byly na e46 .

Postaram sie jutro zrobic jakies fotki auta oraz nakrecic jakis filmik:)
Zablokowany