maciek_m30 pisze:czytajcie co Venom napisal wyżej ...
Heh no wlasnie
Bardzo bym chcial przyjechac ale do PL :] co obeznie graniczy z cudem... Prawdopodobnie zjawie sie dopiero na Swieto Zmarlych... ciekawe jaka bedzie pogoda :] moze uda sie wytoczyc Mke z garazu
jak mialbys chwile wolnego czasu to daj znać, ja nawet podjade specjalnie do Cieszyna zebyś mnie przewiozl tą eMką bo nigdy jeszcze nie jechałem a chcialbym zakupic takie cudo w ciagu kilku miesięcy :]
ok na pewno sie przypomne:) rozglądam sie na allegro, co jakis czas pojawia sie Mka, ktora z opisu zawsze jest idealna a na zdjeciach wyglada cudownie.. poki co zbieram kase, jak bede mial na stole przynajmniej te 20 kPLN i poożycze od znajonych kolejne 5k to bede szukał czegoś konkretnego
maciek_m30 pisze:ok na pewno sie przypomne:) rozglądam sie na allegro, co jakis czas pojawia sie Mka, ktora z opisu zawsze jest idealna a na zdjeciach wyglada cudownie.. poki co zbieram kase, jak bede mial na stole przynajmniej te 20 kPLN i poożycze od znajonych kolejne 5k to bede szukał czegoś konkretnego
Hehhe rozumiem Kasa jest zawsze jakims ograniczeniem Ja juz lacznie na Mke wydalem raz tyle co za nia dalem... a zrobilem tylko 2000km :] heh :]