2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Carmen

Post autor: Carmen »

Swobi

Duzo chętnych widzę :o)
Thinker

Post autor: Thinker »

Bo to trzeba napisać konkretnie co i jak napisać, a potem temat rozreklamować na głównej stronie ;]
Cocker

Post autor: Cocker »

Thinker pisze:Bo to trzeba napisać konkretnie co i jak napisać, a potem temat rozreklamować na głównej stronie ;]
To od was zalezy w jaki weekend wam pasuje napisane jesli chodzi o domek w Koniakowie jest w każdy weekend w pażdzierniku wolny, piszcie w jaki weekend i ile osob. :mrgreen:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

JA tez jestem chętny :)
DAREX

Post autor: DAREX »

No ja też Tomek przy kasie to stawiać będzie :DD
Cocker

Post autor: Cocker »

Sluchajcie ustalacie jakis termin weekendu liste chetnych czy nie bo jak nie to powiedzcie wprost, bo ja mam firme i tez musze z wyprzedzeniem ustalić z innymi spotkania firmowe, a nie wiem jak je ulozyc nie wiedzac terminu wyjazdu. Pozdro i dziex za zrozumienie :mrgreen: :mrgreen:
Tomek
Maniak forumowy

Widać że nikt się nie interesuje tym :/ Ja odpuszczam... Jak nikt nie ma ochoty to później niech ma do siebie pretensje że nic nie było :) Kto będzie chciał to się skontaktuje ze sobą i pewnie gdzieś się wybierzemy...
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

tomek to zabalujemy tego 16 w Rybniku i bedzie 2latek opity razem z moim noworodkiem :P
Tomek
Maniak forumowy

Hehe :) 18-go Października tj. sobota razem z rodzicami i znajomymi wybieramy się do "Sękatej Chaty" w Rybniku :) My tam rezerwujemy sobie 2 stoliki ale zawsze można więcej :) Można się tam spotkać, pogadać, pośmiać i zjeść zajebistą pizze :) Stolik to koszt na osobę koło 5zł a lokal fajny i tanie żarcie :D
Jak ktoś zna moich starszych to wie co się będzie działo :)

Dla zainteresowanych: Być może będzie też Prykas :lol:
Swobi

Post autor: Swobi »

No szkoda bo mam sebtyment do tej imprezy :mrgreen: Do Rybnika to już problem bo się nic nie wypije a nie lubię być jedyną trzeźwą osobą :wink:
Tomek
Maniak forumowy

Swobi pisze:No szkoda bo mam sebtyment do tej imprezy :mrgreen: Do Rybnika to już problem bo się nic nie wypije a nie lubię być jedyną trzeźwą osobą :wink:
No ja też ale widzisz jakie jest zainteresowanie :/ To trzeba coś zrobić samemu chociąż tylko piwko... :/ Niestety............... :cry: :cry:
Swobi

No tak ale Wy jesteście na miejscu a ja mam pare metrów do domu.Więc pozostaje mi życzyć dobrej zabawy.
Tomek
Maniak forumowy

No niestety zawsze idzie się spotkać w Silesi ale to wiadomo że tylko pasażerowie coś wypiją :lol:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Swobi pisze:No szkoda bo mam sebtyment do tej imprezy
ciekawe dlaczego
Swobi

kolebka pisze:
Swobi pisze:No szkoda bo mam sebtyment do tej imprezy
ciekawe dlaczego
ciekawe ciekawe ,panie pilocie hahaha
ODPOWIEDZ