[E46] Poduszka powietrzna w 330d
[E46] Poduszka powietrzna w 330d
Teraz po zrobieniu na cacy samochodu - lakiernik, płyny, rejestracja itp czas na naprawienie takich "pierdółek". Pierwszą z nich jest kontrolka z poduszki powietrznej, która świeci non stop na czerwono i drażni. gdzie mogę zlokalizować ten czujnik i to jakoś naprawić i czy jest to możliwe bez podłączenia auta do komputera, bo wiem ze to jest w E46 normalka, że ta kontrolka zaczyna niekiedy świecić .
Niema problemu tylko ja mam dziwny czas pracy wiec pierwsze co to musze swoja robote dokonczyc ale jak bedziesz miał wolny czas to sie zgadamyArtur330d pisze:A zajmujesz się takimi rzeczami ?? Może ty możesz mi to zrobić?? ja bym się pisał, umówimy się na dogodny termin i kasę i załatwimy sprawę
ale czy warto ? o to jest pytanie fakt faktem błąd zniknie ale jak bedzie jezdził sam lub ewentulanie zabierze kogos to moze działac a moze nie - bład sie pojawimarcin602 pisze:Podpięcie pod kompa to 50 zł i po problemie, wszystkie błędy znikną...
Warto grzebać, kopać, rozlutowywać, kombinować???
Temat jest przerabiany kilka krotnie na innych forach wiec albo kupic nowa mate 200 zł lub jezdzic na kompa i kasowac błedy tu 50 zł tam 50 zł i sie uzbiera tego tyle samo
Lepiej kupic diode za 0,20 groszy wlutowac sie i po sprawie
- mario.ch79
- Zaawansowany forumowicz
50 dych za podpiecie pod kompa? cos drogo jak za samo kasowanie hehehe skasowac mozna na kompie raz na zawsze pod warunkiem ze sie wymieni wadliwa czesc , jak rozumie kolega chce zaoszczedzic lub usunac denerwujacy blask czerwonej lampki na jakis czas wiec nie pozostaje nic innego jak oszukanie kompa przez wlutowanie diody
-
- Małopiszący