[E36] podgrzewane lusterka E36

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Damianfbi

[E36] podgrzewane lusterka E36

Post autor: Damianfbi »

Witam

Mam pytanie czy wie ktos jak i czy da sie w normalnych elektrycznych lusterkach zamontowac takie male maty podgrzewajace z allegro ? http://allegro.pl/item460577065_podgrze ... kazja.html

Moze juz ktos to rozbieral i wie czy to wogole mozliwe ..

Jeszcze jedno pytanie jesli ktos ma w E36 podgrzewane lusterka to gdzie jest guzik do ich wlaczania ?
bociek

Post autor: bociek »

mi sie wlancza podgrzewnia razem z tylnia szyba. Tez sie zastanawialem nad ta mata grzewcza ale nie wiem wlasnie czy to bedize pasowac. Jak pisalem do goscia z allego to stwoerdzil ze powinno pasowac ale nie jest pewenien na 100%

ps zeby nie bylo mam podgrzweane jedno lustero :D
Damianfbi

bociek pisze:mi sie wlancza podgrzewnia razem z tylnia szyba. Tez sie zastanawialem nad ta mata grzewcza ale nie wiem wlasnie czy to bedize pasowac. Jak pisalem do goscia z allego to stwoerdzil ze powinno pasowac ale nie jest pewenien na 100%

ps zeby nie bylo mam podgrzweane jedno lustero :D

No mi chodzi o to ze nie wiem czy jest rozbieralna ta obudowa z wkladu lusterka a z tego co widzialem na allero to chyba ciezko bo ta plastikowa obudowa jest klejona razem z lustrzanym wkladem a ta mata wlasnie pomiedzy to powinna wchodzic ...
bociek

samo lustro da sie wyciagnac :D kilka razy mi to sie udalo :D jak bede mail czas jutro rozbiore sobie lusterko i ewentualnie foto walne co i jak tam wygalda
Damianfbi

To czekam na foto ... tylko czy bedize dalo sie wkleic tam ta mate z allegro ... ?
bociek

sam wklad lusterka sie da wyjac bez najmniejszego problemu :D niestety foto nie zrobilem :D a taki wklad z tylu wyglada tak :D

http://allegro.pl/item444265095_wklad_l ... ewane.html

wiec chyba troche ceizko bedzie ta mate grzewcza nakleic
Damianfbi

No wlasnie widzialem te wklady jak wygladaja z tylu ale zeby wlozyc ta mate podgrzewająca trzeba by ten wklad rozebrac gdyz ta mata ma byc miedzy tylem lustra a tym plastikiem... i jak to zrobic ...
bociek

przyjzalem sie dokladnie tym lusterkom i moim zdnićm nie oplaca sie tej maty kupowac. Lepiej kup alep cale podgrzewane lusterka albo sam wklad do nich podgrzewany. Zeby ta mate wkleic trzeba lustro odkleic od plastikowego mocowania i jest z tym duzo zabway.
Damianfbi

Tez tak wlasnie mysle ze ciezko byly by to rozkleic bez uszkodzenia lusterka a moze jest to nawet nie mozliwe ... tylko jesli teraz nie mam podgrzewanych lusterek to do czego je podlaczyc jesli juz bede mial podgrzewane wkłady ...
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Damianfbi pisze:Tez tak wlasnie mysle ze ciezko byly by to rozkleic bez uszkodzenia lusterka a moze jest to nawet nie mozliwe ... tylko jesli teraz nie mam podgrzewanych lusterek to do czego je podlaczyc jesli juz bede mial podgrzewane wkłady ...
Powinne się włączać razem z tylnią szybą...
Ale to kwesta podłączenia, można nawet podpiąć do postojówek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale po co???
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bociek

na poczatku pisalem ze najleoiej pod ogrzwanie tylniej szyby
ODPOWIEDZ