[E34] BMW 535i E34

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
remotec
Małopiszący

Post autor: remotec »

Zdjęcia kolegi SECfan z forum ec.pl
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[Obrazek
Obrazek
a tutaj mały VT zrobiony przez Lesia
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Śliczne autko :)

A VT musisz wprowadzić w życie :D :bmw: :bmw:
Ariel

Post autor: Ariel »

piekna :D naprawde ladna, vt niech sie stanie real :D
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Venom »

Autko obserwuje juz od jakiegos i chyba komentowalem go na jakims forum. Jest bardzo ciekawe i unikatowe - jakby nie patrzec.

Super te ostatnie zdjecia. VT zwala z nog. :)

Pozdrawiam
DAREX

Post autor: DAREX »

remotec, grill w czerń, uwierz będzie lepiej :)
Awatar użytkownika
remotec
Małopiszący

Niestety ze względu na stan dróg i coedzienną ekspluatacje auta VT pozostanie tylko VT, choć zaraz po kupnie auta kiedy wywalałem zapadnięte amortyzatory z EDC szukałem gwintów ale nie znalazłem. A z VT za to wprowadze czarne lampy które już czekają i wtedy może skusze się na czarny gril.
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Zawsze cos kosztem czegos. Faktycznie jesli chodzi o gwinty do E34 to szerokiego wyboru nie ma... wiem ze FK i KW ma w swojej ofercie.

Czekam na zalozenie nowych lampionow :)
bociek

Post autor: bociek »

e34 i czerwien nie pasuja do siebie :D ale to akurat autko pieknie wylada :D
Awatar użytkownika
remotec
Małopiszący

Venom z tego co wiem jeszcze Apex i Spax robi gwinty do E34, ale ja je już odpusciłem mam bilsteiny i sprężyny Ac Schnitzer i jestem zadowolony choć wyglądu takiego jak na gwincie nie uzyskam. Jak się Tobie jeździ na zawieszeniu z EDC??
Ciemne lampy czekają już tydzien ale czasu nie mam żeby je zamienić.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no trzeba przyznac, ze wyglada kontretnie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

remotec pisze:Venom z tego co wiem jeszcze Apex i Spax robi gwinty do E34, ale ja je już odpusciłem mam bilsteiny i sprężyny Ac Schnitzer i jestem zadowolony choć wyglądu takiego jak na gwincie nie uzyskam. Jak się Tobie jeździ na zawieszeniu z EDC??
Ciemne lampy czekają już tydzien ale czasu nie mam żeby je zamienić.
Bardzo mozliwe ze tamte firmy robia do E34. Ja szukalem do dokladnie do M5 e34 i znalazlem tylko te 2. EDC super sprawa. Naprawde bardzo dobre zawieszenie - pod warunkiem ze sprawne. Jedyne czego prakuje to regulacji wysokosci :D

Czekamy na lampy :)
Martin

Post autor: Martin »

w sumie nieznam auta marki BMW które jest brzydkie-naprawde ładne mimo czerwieni :wink:
Awatar użytkownika
remotec
Małopiszący

Venom pisze:EDC super sprawa. Naprawde bardzo dobre zawieszenie - pod warunkiem ze sprawne.
Ja kupiłem auto z padniętymi amortyzatorami do EDC, więc nawet nie miałem okazji sprawdzić jak się na tym jeżdzi, a gdy dawno temu zadzwoniłem do salonu BMW zapytać ile kosztuja nowe to mi ładnie wytłumaczono że z EDC to było dopiero w aktualnym modelu (wtedy to było jeszcze E39 :mrgreen: ) dopiero ktoś bardziej kumaty powiedział mi ze jeden kosztuje ok 2800zł a czas oczekiwania na nie to od 2 do 3 miesięcy.
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Niestety tak sprawa wyglada z cenami. Nowy komplet okolo 12 tys - taka cena mi sie obila o uszy. No coz :] hehe a Panu z serwisu gratulujemy wiedzy :D
Awatar użytkownika
remotec
Małopiszący

Przegladam nieraz allegro i ebay w nadzieji że znajde używane amortyzatory do EDC ale to trudny temat, Venom a co zrobisz jak Twoje padną bo to nastąpi prędzej czy później wyskoczysz z 12 tys na nowe, czy poprosty tak jak ja zrezygnujesz z EDC??
ODPOWIEDZ