[E36] NoName 323i@330i
Dzisiaj pierwszy raz od 4 mcy wyjechalem swoim e36 naq publiczne drogi , i musze powiedziec ze nie spodziewalem sie takiego efektu
Silniczek pracuje idealnie , nie puszcza dymka itp. Na chwile wpadl mi w rece g-tech i z 3 osobami w samochodzie do setki pokazal 5.7 ( raz udalo sie 5.6 ) . W poniedzialek jak przyjdzie mi zamowiony z allegro g-tech to zrobie czasy na 1/4 oraz do setki z jedna osoba w srodku .
Silniczek pracuje idealnie , nie puszcza dymka itp. Na chwile wpadl mi w rece g-tech i z 3 osobami w samochodzie do setki pokazal 5.7 ( raz udalo sie 5.6 ) . W poniedzialek jak przyjdzie mi zamowiony z allegro g-tech to zrobie czasy na 1/4 oraz do setki z jedna osoba w srodku .
Kod: Zaznacz cały
zeby zwykle 3,0 ktore ma 100KM mniej niz M3 robilo te same czasy???????????
Jak ogarne auto do konca to ustawie sie z jakas m3 3.2 i zobaczymy ile dostane. Wydaje mi sie ze m3 3.0 objade , bo auto niezle zapierdala , nie myslalem ze bedzie taki efekt.
- Venom
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Ja mierzylem swoja M5 g-techem i najlepszy wynik jaki udalo mi sie uzyskac to 5.54s [przypomne ze 0-96 km/h]. Srednio wychodzilo mi 5.8s w zaleznosci od startu. Wychodzi na to ze masz szybsze autko od mojego heh - a tak naprawde to wiarygodnosc wyniku g-techa jest slaba. Co innego gdybysmy mierzyli to na tej samej drodze... Jedynie wyscig rownolegly prawde Ci powie. Jestem ciekaw jak wyszlaby Twoja konfrontacja z M3 3.0
mi sie wydaje nawet ze M3 3,0 da rade. W koncu ok 60KM to nie jest nic.
Kumpel ma m50b25 do tego baranki i dyfer 3,45 i mi pisze ze robi 0-96 w ciut ponad 6sek mierzone na Gtechu. Wiec fabryke by musial poprawic o prawie 2 sekundy. Dla mnie to nie mozliwe bo ostatnio jak sie scigalem z nim to minimalnie a w moim mam tylko czipa ktory nawet nie wiem czy cos daje.
Kumpel ma m50b25 do tego baranki i dyfer 3,45 i mi pisze ze robi 0-96 w ciut ponad 6sek mierzone na Gtechu. Wiec fabryke by musial poprawic o prawie 2 sekundy. Dla mnie to nie mozliwe bo ostatnio jak sie scigalem z nim to minimalnie a w moim mam tylko czipa ktory nawet nie wiem czy cos daje.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Kod: Zaznacz cały
sie wydaje nawet ze M3 3,0 da rade. W koncu ok 60KM to nie jest nic.
Ps. Daniel mial w e36 m54 i m3 3.0 robil spokojnie z m3 3.2 nie duzo dostawal.
Jutro postaram sie nagrac jakis film jak auto sie odpycha oraz wstawie zdjecia z pod maski.
Wczoraj zrobilem 3 zdjecia telefonem. Na przod felg z e46 nie udalo sie zalozyc musze zalozyc dystans 5mm zeby nie obcieraly felgi o gwint
Doszly sprezyny z regulacja na tył , oraz dokladka zderzaka . Z przodu jest jeszcze 2-3 cm gwintu , ale juz mam ciezko przejezdzac przez "garby" na osiedlu . Misa w tej chwili jest troche nizej niz w 323i
Wczoraj zrobilem 3 zdjecia telefonem. Na przod felg z e46 nie udalo sie zalozyc musze zalozyc dystans 5mm zeby nie obcieraly felgi o gwint
Doszly sprezyny z regulacja na tył , oraz dokladka zderzaka . Z przodu jest jeszcze 2-3 cm gwintu , ale juz mam ciezko przejezdzac przez "garby" na osiedlu . Misa w tej chwili jest troche nizej niz w 323i
Ostatnio zmieniony 2008-10-22, 17:49 przez noname, łącznie zmieniany 1 raz.