[E36]Gdzie kupić szybę

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
BaracuSS

[E36]Gdzie kupić szybę

Post autor: BaracuSS »

Muszę kupić przednią szybę do e36 coupe, gdzie można tanio kupić ,proszę o info.
bociek

Post autor: bociek »

ja ostatnio za nowa dalem 400 zl z wszytkmi uszczelkami i montarzem w Czestochowie :D
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Za Lidlem w Rybniku lub na ul.żorskiej tanio i solidnie ja już tam 2 razy wymieniałem w Seacie jeszcze.
Obrazek
Pablo

Post autor: Pablo »

W Wodzisąłwiu za statoilem koło Mc'donalda robi facet tanio woze do niego od zawsze jeszcze od czasow jak warsztat mialem nawet idealnie przekleja wszystkie naklejki viniety itp :P
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Pablodevil pisze:W Wodzisąłwiu za statoilem koło Mc'donalda robi facet tanio woze do niego od zawsze jeszcze od czasow jak warsztat mialem nawet idealnie przekleja wszystkie naklejki viniety itp :P
No znam go Grzegrz Gajda chodziłem z nim do klasy też polecam jest do zgody :bmw:
Obrazek
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Do zamknięcia.
Kupiłem szybę z zielonym paskiem u góry za 210zł i uszczelkę za 65zł w Pawłowicach, polecam raczej taniej nie znajdziecie!!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

to faktycznie dobra cena, mnie z zielonym paskiem i robocizna krzyczeli 450 zł
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Zablokowany