Czy takie alumy beda pasowac do mojej e36?
Czy takie alumy beda pasowac do mojej e36?
mam takie pytanie czy alumy z takimi parametrami et 38 a rozmiar 8,5Jx19h2 19" wejda do mojej e36? . I czy bedzie koniecznosc utwardzania zawieszenia
na 8" felach przy ET 35 nie bedzie obcierac. Pisze ze 8,5" wiec W tym momencie ET powinno juz byc 45 w co watpie. 19" fela bedzie sie nadawala co sezon do prostowania. W tym wypadku bedziesz musial kupic opony 225/35/19 no i cena bedzie okrutna niestety. Jak zalozysz same fele to juz bedziesz mial twardo, a jak dolozysz zawieche to pojedziesz jak taczka po kamieniach. Ja mam tylko 17" fele i twardy zawias i wlasnei tak sie jezdzi. Mam twardziej niz adam te pierwotne -80mm z przodu. Te 19" fele napewno nie pochadza od bmw e36 wiec zaloze sie ze bedzie koniecznosc poszerzanai blotnikow. Niestety
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
to jest slad z kraweznika. A wyobraz sobie na feldze 19" jak bys mial 5cm nizszy profil. Najlepiej podjechac do wulkanizacji i sprawdzic czy felga jest prosta i ewentualnie dac to wyprostowac. Tak na oko nie mozna stwierdzic czy da sie jezdzic. Jesli szerokosc felgi bedzie miala 8,5" to ET powinno wynoscic min 35 lub wiecej. Czym nizsze tym bardziej bedzie felga dochodzila do blotnika. A koszt takiego prostowania moze wyjsc max chyba 100zl za felge. ALe to chyba max stawka.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE