Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
elektryczny...Adam, Franz i lenam widzieli co sie dzieje... Normalnie idzie i zatrzymuje sie w polowie i dalej nie ruszy tak jak by cos go blokowalo A zamyka sie normalnie! nie wiem co moze to byc
paskudna sprawa... moim zdaniem trzeba go wyciagnac i zobaczyc prowadnice... a najlepiej jak wyciagniesz najpierw sam silnik i sprawdzisz czy jedzie do samego konca... tzn czy otworzy sie do polowy a pozniej dalej... jak tak to winy szukac w prowadnicach (zabrudzenia lub cos w tym stylu)... rozbierz to zobaczysz co jest nie tak
NO musze na to luknac...A jak nie to wpadne to zobaczymy co jest nie tak...A silniczek jest tam gdzie swiatlo w kabinie?? Bo raczej innego miejsca nie ma...
ja tez mam zwalony szyber. Urwala mi sie taka plastikowa mala czesc(chyba prowadnica) Jesli jest jakis mechanik ktory to zrobi to prosze o jakies namiary. Bo inaczej bede zmuszony do kupna nowego(uzywka). Moge taki kupic za ok 200zl.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
watpie..ze to uszczelka wydaje mi sie ze cos w z wanna bedzie..moze byc peknieta badz nieszczelna ..sprawdz tez weze odprowadzajace wode z wanny czy ktorys nie spadl lub jest zatkany