ogolnie na kopcu mi sie bardzo podobalo, fajne widoki przejazd tez byl super pierwszy raz widzialem jak blokowali skrzyzowanie.... tylko juz na miejscu braklo tego czegos co pozwolilo by zostac na dluzej
No ladnie ze ktos od nas sie pojawil... Brawo Panowie... Tylko szkoda ze nie ma zrobionej juz flagi bo by byla tam z wami i nas reprezentowala (pewnie klubowiczy tez by nowych przybylo) ale dobrze jest
Mnie nie bylo niestety
Pozdrawiam
Kolebka mam nadzieje ze zostawisz te swoje BMW w serii : Bo sie pieknie prezentuje... Zajebista furka... Tak ja zostaw... A ta M3 e46 to pewnie SPS ... Widzialem kilka razy na Rybniku taki mlodzian nia smigal...
prywatna sesja ladnie nazwane, od razu sie rzuca w oczy moja fotogenicznosc ale mysle ze moje autko za mnie nadrabia :)dzieki DEVRo za sesyjke, mam teraz nowa tapetke na pulpit ta ostatnia fotka z tych trzech podoba mi sie najbardziej, maly retusz i bedzie super
Tomek to moje bmw jeszcze jest ztuningowane musze naprawic jakos wycieraczki reflektorow ale dzisiaj na zlocie nikogo z tym gadzetem nie widzialem i nie wiem jak to mam podlaczyc
ogolnie impreza udana i pogoda jak na zamowienie ale najbardziej podobala mi sie droga powrotna z Kolebka, ktory wyprowadzil nas na wroclaw zamiast do domu, potem jezdzilismy w kolo rada bo niewiedzielismy gdzie skrecic, Smiechu mielismy po pachy a ludzie patrzyli jak diabli co my robimy hehe.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA... Niezly z Ciebie nawigator Kolebka... Ja mialem ostatnio to samo wracam z tata z Katowic jedziemy autostrada i naraz zjazd na Rybnik|Gliwice... a ja do niego ze to nie tu i jedziemy dalej a tam juz Gliwice|Kedzierzyn Ko
Tomek325i pisze:No ale autek duzo widac... I pomyslec ze za jakis czas nasze spotkania klubowe beda tak samo wygladac...
Tomek wszystko zalezy od rozglosu, kolega z bmw-sport rozglosil to na wielu forach, troche poczta pantoflowa, i frekfencja byla duza. Z tego co mi teraz jeden kolega napsial bylo 120 aut, wiec calkiem niezle .