Relacja 15.IV.2007r. -> Piekary Śląskie...
hejo........ szkoda Devro ze sie tam na zlocie niespotkalismy, ale mowiles ze niejedziesz wiec nawet Cie nieszukalem... ale ta bmw e30 cabrio widzialem... no zlocik byl fajny, przejazd przez miasto jeszcze lepszy... moja ekipa z Wodzisalwia dopisala... jechalismy na 4 autka, potem spotkalismy jesczcze 2 bmw e36 coupe bylo super, zapamietam ta niedziele na dluzej, pozdro dla wszystkich i Kisola
bo mialem nie jechac, ale w ostatniej chwili kolega mnie namawial i pojechalismy, Jeszcze sie spotkamy, bez obawyDragon pisze:hejo........ szkoda Devro ze sie tam na zlocie niespotkalismy, ale mowiles ze niejedziesz wiec nawet Cie nieszukalem...
devro.
Dodane po 4 minutach:
pp100 a Ty dlaczego do nas nie podeszles co ??
devro.
pp100 a Ty dlaczego do nas nie podeszles co ??
hmnn ..dluga i glupia historia,,za pozno przyjechalem moj pilot troszke pobladzil i ladne kolo zrobilem przez tarnowskie gory jechalem,a jak juz zajechalem to juz wiekszosc sie rozjezdzala,poza tym bylem tylko chwile i nikogo znajomego nie widzialem ,staly same gropki,kobitka mnie ciagla do domu, dopiero w domu jak przegladalem fotki porownalem do innych na forum to zaczelo mi switac ,ze byles ty i kolebka ,>obiecuje,ze nastepnym razem sie pooprawie (tak ogolnie to fajnie bylo???widziealem,ze bawarek bylo mnustwo)
hmnn ..dluga i glupia historia,,za pozno przyjechalem moj pilot troszke pobladzil i ladne kolo zrobilem przez tarnowskie gory jechalem,a jak juz zajechalem to juz wiekszosc sie rozjezdzala,poza tym bylem tylko chwile i nikogo znajomego nie widzialem ,staly same gropki,kobitka mnie ciagla do domu, dopiero w domu jak przegladalem fotki porownalem do innych na forum to zaczelo mi switac ,ze byles ty i kolebka ,>obiecuje,ze nastepnym razem sie pooprawie (tak ogolnie to fajnie bylo???widziealem,ze bawarek bylo mnustwo)
bodziotg77 pisze: Na wstepie pragne podziekowac przybylym kolegom i kolezankom od Was z klubu .
Frekfencja byla dosc duza , okolo 120 BET .
Kultura byla na 5 z plusem.
oto kilka fotek jakie zrobilem . Postaram sie jeszcze zamiescic filmik z parady ale to w pozniejszym termine. .
Zycze milego ogladania bodziotg77 bmw-sport
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Witam wszystkich imprezka napewno byla fajna miejsce spotkan na kopcu idealne widac z niego wszystkie auta ktore zblizaja sie do parkinku, szkoda tylko ze na parkingu taki kiepski asfalt mozna by jakiegos baczka zakrecic a tak wogole to moglo byc wiecej jazdy w kolumnie np w strone chorzowa az do ronda w katowicach tam zawrocic i jechac spowrotem np przez silesie.ale ogolnie bylo fajnie fajna pogoda.pozdro