allegro czy forum??

Dotyczące forum i użytkowników
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

zgadzam sie z tym :)
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Ariel

Post autor: Ariel »

dobry pomysl, w koncu wszyscy sa zgodni ;)
tak 3mac chlopaki
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

juz jest to zrobione ale co racja to racja :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hmmm szczerze powiem ze jestem przeciw bo jakby nie bylo to jest internet a nie sklep (nie chce sie klocic ze Swobim) chcesz cos sprzedac to kierujesz sie w miejsce gdzie jest taka mozliwosc. Mnie tez nie raz denerwuje takie cos ze ZROB COS A BEDZIESZ MOGL COSTAM WIECEJ. Chce sprzedac to wchodze w dzial sprzedaj i sprzedaje a nie ze musze spelnic jakies wymagania, jakby nie bylo sa to rzeczy w wiekszosci zwiazane z marka BMW i nie raz przydatne rzeczy mozna w tych ogloszeniach znalezc a takie pisanie 1 posta jest bez sensu bo napisze 1 post i pozniej same ogloszenia. Prosty przyklad: loguje sie na forum pisze w POWITANIACH "CZESC" i wystawiam ogloszenie ! Bez sensu. Bo potem jest spam i odpisywanie gdzies gdzie ten czlowiek juz nawet nie zaglada bo go to nie interesuje. Jestem PRZECIW
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Jestem Za. od 1 posta Przywitaj sie itp itd jak reszta :)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Swobi

Post autor: Swobi »

Małe sprostowanie.Nie chodzi mi o to że jestem przeciw wystawianiu aukcji, wręcz przeciwnie bo jest to dla dobra każdego z Nas.Chodzi tylko o troszeczkę kultury na forum.Przywitaj się, przedstaw i dopiero wtedy możemy ze sobą współpracować.Tak jak pisałem wcześniej a Darex uzupełnił na 7er.pl dopóki się nie przywitasz i nie przedstawisz nie otrzymasz żadnej pomocy i odpowiedzi na pytanie!Dla jednych jest to buractwem, drudzy twierdzą że internet to nie sklep a mi się to bardzo podoba i chciałbym żeby takie zasady panowały na każdym forum.Zresztą możecie spojrzeć na mój pierwszy post, przywitałem się, przedstawiłem siebie i moje BMW i korona mi z głowy nie spadła!!Na dodatek jestem tu do dziś i poznałem wielu rewelacyjnych ludzi!!I patrząc z mojej perspektywy to wolę żeby rejestrowali się tu ludzie którzy chcą dzielić z Nami swoją pasje i zamiłowanie do BMW niż ludzie którzy robią na Nas tylko kasę (poprawcie mnie jeśli się mylę)Aczkolwiek jedno wcale nie wyklucza drugiego za co szanuje użytkowników którzy mają Nam coś do zaoferowania i na dodatek dzielą z Nami swoją wiedzę i to o czym pisałem wyżej.Patrząc jeszcze z innej perspektywy skoro komuś zależy na sprzedaży towaru to wystawia go na allegro.pl bo jeśli chodzi o te sprawy to nie ma lepszego portalu i większość z Nas z niego głównie korzysta przy zakupie części itp...Owszem zdarzają się przypadki że ktoś czegoś nie znajdzie na allegro a znajdzie na innym forum ale zapewne są to ułamki.Nie chcę wywoływać dodatkowych kontrowersji ale chyba można mówić o tym co komu przeszkadza.Sorki za przydługawy i nudny post.
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

Swobi pisze:
DAREX pisze:Dokładnie 1 post starczy w zupełności :)
w sam raz na przywitanie się.

jestem ZA!!
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
ODPOWIEDZ