Spocik w Piekarach 22.4.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
devro

Spocik w Piekarach 22.4.2007r.

Post autor: devro »

robimy maly spocik z bmw-mania w niedziele . spotkanie na kopcu w piekarach o 15 . Tam jakies pol godziny i jedziemy na URoCZYSKo .

Jest to zlot Manii wiec beda male pokazy bedzie tez grill wiec prosze zabrac ze soba kielbaski .

UWAGA ! prosze byc punktualnie zeby nie bylo jak ostatnio ze dojechali a nas nie bylo. Na kopcu bedziemy krotko gora pol godziny . Mania ma spotkania pod SIlesia w Katowicach i jada pozniej na te URoCZYSKo

ZAPRASZAM CHETNYCH

-----------------------------------

dane ze stronki http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... c9e9#94188

devro.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja nie dam rady teraz jechac na zaden spot bo jestem bez kasy :| jeszcze musze auto naprawic :/ AZycze wam milego spota :)
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Zgadamy sie i jak co to lecimy na silesie bo nie wiem dokladnie gdzie jest to uroczysko ;p
devro

kolebka pisze:Zgadamy sie i jak co to lecimy na silesie bo nie wiem dokladnie gdzie jest to uroczysko ;p
ja juz bylem na uroczystku , wiec jakos trafimy:)

devro.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja jutro nie moge... teraz wrocilem ze slubu a jutro urodziny Tesciowej i dalsza balanga :D :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a ja teraz wrocilem ze slubu. Franz jakos malo %%% ze dales rade cos na forum napisac :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
DUFI

Post autor: DUFI »

Witam wszystkich co sie dzieiej same wesela.ja tez bym wpadl na ten maly spocik ale podobnie jak koledzy wrocilem dzisiaj rano z wesela i dzisiaj poprawinki pozdrawiam wszystkich i zycze udanego grila i smacznej kielbaski :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Krzys pisze:a ja teraz wrocilem ze slubu. Franz jakos malo %%% ze dales rade cos na forum napisac :P
wypilem chyba 1.5 flaszki i nic mi nie bylo... jakas slaba to vodke weselna mieli :/ no ale co zrobisz :D mam jeszcze flache w domu :D
Obrazek
devro

franz3xxi pisze:
Krzys pisze:a ja teraz wrocilem ze slubu. Franz jakos malo %%% ze dales rade cos na forum napisac :P
wypilem chyba 1.5 flaszki i nic mi nie bylo... jakas slaba to vodke weselna mieli :/ no ale co zrobisz :D mam jeszcze flache w domu :D

pewnie ktos pomylil proporcje przy rozrabianiu hhee

devro.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

devro pisze:
franz3xxi pisze:

pewnie ktos pomylil proporcje przy rozrabianiu hhee

devro.
nie wnikam w to ...
Obrazek
ODPOWIEDZ