Mam prośbę bo wykleiłem cały bagażnik matami i nadal w środku coś trzeszczy z tyłu.
Jeżeli ktoś z okolicy robił podobną operacje to proszę o jakieś Info:
Z tyłu mam tubę z głośnikiem 30 cm napędzane blaupunkt GTA 200
A spróbuj wypuścić dźwięk z bagażnika jakimiś refleksami do kabiny, a tablicę rejestracyjną okleiłeś.
Może mocowanie zamka, albo w tym luku coś leży i się nie trzyma reszty?
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
marcin602 pisze:A spróbuj wypuścić dźwięk z bagażnika jakimiś refleksami do kabiny, a tablicę rejestracyjną okleiłeś.
Może mocowanie zamka, albo w tym luku coś leży i się nie trzyma reszty?
Refleksami?????
Nie okleilem jeszcze tablicy ale wyraznie slychac przy kierownicy jak z tylu w okolicach pulki cos sie tlucze
Zamknij się w aucie, muzę daj na full, zabezpiecz się w długie druty, śrubokręy i próbuj lokalizować miejsce trzeszczenia.
Jak dociśniesz coś co nadaje dziwny rezonans to się uspokoi.
I przyczyna znaleziona...
marcin602 pisze:Zamknij się w aucie, muzę daj na full, zabezpiecz się w długie druty, śrubokręy i próbuj lokalizować miejsce trzeszczenia.
Jak dociśniesz coś co nadaje dziwny rezonans to się uspokoi.
I przyczyna znaleziona...
Po Świętach będzie próba. Bo troche glośno na placu jest
ja miałem podobnie i co sie okzało?? tylna półka w jednym miejscu przy wsuwce kolo szyby sobie trzeszczala całą tylna czesc polki okleiłem matami same te wsuwki okleiłem szkotem z włoskami chociarz zwykły szkot tez moze byc załozyłem i gitarka wszystko pieknie gra i nie trzeszcze
PabloDevil pisze:ja miałem podobnie i co sie okzało?? tylna półka w jednym miejscu przy wsuwce kolo szyby sobie trzeszczala całą tylna czesc polki okleiłem matami same te wsuwki okleiłem szkotem z włoskami chociarz zwykły szkot tez moze byc załozyłem i gitarka wszystko pieknie gra i nie trzeszcze
to wszystko jasne, po Świetach zdam relacjie.
A co z tablica rejestracyjna bo ludzie slysza spoko bass hehe
jakub1602 pisze:A co z tablica rejestracyjna bo ludzie slysza spoko bass hehe
Zgadza sie - wiocha jak cholera.
Gruba gąbka techniczna i ramka przykręcona dość mocno, wygięta troche, ale nie trzeszczy, taki patent ja mam, ale możesz użyć np uszczelek do okiem lub coś w tym rodzaju, albo w ogóle odkręcić tablicę i już nie zatrzeszczy
moje uszczelki wysztkie juz poodpadaly A w bagazniku mam 3 warstwy tych mat ale nie tak skromnie jak ty. Moja klapa wazy gdzies 10kg wiecej niz przedtem.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:moje uszczelki wysztkie juz poodpadaly A w bagazniku mam 3 warstwy tych mat ale nie tak skromnie jak ty. Moja klapa wazy gdzies 10kg wiecej niz przedtem.
to ładnie ja jeszcze mam pozaklejane kazde dziury pod poczkami wszedzie gdzie bylo mozliwe zakleilem
blache tez zaklej. zaklej wszystko co sie da. Oczywiscie tak zeby pozniej mozna bylo tapicerke zalozyc. Wtedy bedzie ok i dzwiek bedzie w aucie a nie na dworze
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE