haha pewnie pablo ale wiesz ja go wlalem w szpare tak ze go nie widac a jak beda ubytki to sylikon damPabloDevil pisze:tez dobrze ale silikon bylby pewniejszy a pozatym butapren jest zolty i moze byc go widac ;pJakub pisze:ha dla pewnosci objechalem to jeszcze butaprenemPabloDevil pisze:no teraz to duzo lepiej wyglada ale i tak proponuje na łączeniu połozyc cienka warstwe bezbarwnego silikonu zeby mie pewnosc ze sa szczelne i nie beda parowac
[E36] Zmiana koloru Lamp z Ringami
i gitarka oby nie parowało i wszystko pasiłoJakub pisze:haha pewnie pablo ale wiesz ja go wlalem w szpare tak ze go nie widac a jak beda ubytki to sylikon damPabloDevil pisze:tez dobrze ale silikon bylby pewniejszy a pozatym butapren jest zolty i moze byc go widac ;pJakub pisze: ha dla pewnosci objechalem to jeszcze butaprenem
ja dałem na 50 stopni i musisz sprawdzac lampe jak reaguje klej bo to ty musisz wiedziec po jakim czasie bedzie miec dosyc.adamwsb pisze:aha..... powiedz jeszcze na jaka temp piekarnik ustawiles ?
Zanim odkleilem powloke to 2x wyjolem lampe z pieca.
Jak dasz za duża temp to licz się z zakupem nowej lampy
Ja to robilem pierwszy raz wiec ty tesz dasz rade, a widac ze lampy mi działają, "na szczescie"