[Exx] Renowacja alu i polerowanie rantu ? GDZIE ?
tak wyszlo poniewaz umawialem sie z kolesiem na 400zl i zaznaczylem ze 1 felga jest krzywa, bo co do innych nie mialem pewnosciPrzygoda pisze:400 zł za wyprostowanie 4 felg i wypolerowanie 4 felg? to chyba nieduzo
okazalo sie ze 3 felgi byly krzywe, ale kolo powiedzial ze ceny raz podanej nie zmienia
nagralem filmik jak ja poleruje felgi kontowka z krazkiem filcowym i tymi pastami w kostach. Akurat polerowalem bialym woskiem swiezo po papierze 2500
Filmik nagralem taki do pokazu i nie widac dokladnie co tam sie dzieje ale pozniej zrobilem fotki na szybko jak to wyglada po 30 sekundach pracy na szybko Ogolnie to maszynka 1 felga to czas ok 15min, ale najpierw musze to jechac papierem 2500 zeby te mniejsze przebarwienia zjechac. Jesli na feldze jest opona to jedna felga z papierem wodnym to czas ok 2 godz.
http://pl.youtube.com/watch?v=dZ0zabJgj ... annel_page
Filmik nagralem taki do pokazu i nie widac dokladnie co tam sie dzieje ale pozniej zrobilem fotki na szybko jak to wyglada po 30 sekundach pracy na szybko Ogolnie to maszynka 1 felga to czas ok 15min, ale najpierw musze to jechac papierem 2500 zeby te mniejsze przebarwienia zjechac. Jesli na feldze jest opona to jedna felga z papierem wodnym to czas ok 2 godz.
http://pl.youtube.com/watch?v=dZ0zabJgj ... annel_page
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- sikorka15
- Zaawansowany forumowicz
Odswiezam temat renowacji felg.
Mam pytanie. Oddalem dzis felgi do prostowania( z tego co slyszalem to mozliwe ze beda je grzac) czy jak oddam potem te felgi do piaskowania i malowania proszkowego (200*C) okolo krzywizna felgi nie wroci w tej temperaturze bo wyczytalem to gdzies na google.
A nastepne pytanie. Kogo byscie mi polecili do piaskowania i malowania proszkowego. Okolice dabrowy gorniczej sosnowca katowic. 18 cali (koszt raczej nie wiecej niz 100)
Mam pytanie. Oddalem dzis felgi do prostowania( z tego co slyszalem to mozliwe ze beda je grzac) czy jak oddam potem te felgi do piaskowania i malowania proszkowego (200*C) okolo krzywizna felgi nie wroci w tej temperaturze bo wyczytalem to gdzies na google.
A nastepne pytanie. Kogo byscie mi polecili do piaskowania i malowania proszkowego. Okolice dabrowy gorniczej sosnowca katowic. 18 cali (koszt raczej nie wiecej niz 100)
jezeli chcesz nasz za przyjazniony warsztat robi dla nas 4fele pisakowanie lakierowanie proszkowe 18'' za okolo 450zl mamy kilka felg do pokazania jak to wyglada itd ale wydaje mi sie ze baaaardzo dobra robota ja mam jeden komplet juz smigam rok i nic koledzy z warsztatu maja tez jeden w subaru smiga w rajdach lakier nie odpryskuje itd jakbys byl zainteresowany daj znac 506-997-441 Pozdrawiam
meeega zglebione