Witam wszystkich.Jesli ktos mialby ochote to moge mu przerobic licznik.Chodzi tu o podswietlanie.Odrazu mozna kupic ramki i korzystajac z okazji zamontowac.Rozne kolory.Efekt do uzgodnienia.
Czy ktos moze mi podpowiedziec jak wrzucic filmik.Kazdy by wiedzial o co chodzi??
Pozdrawiam
efekt fajny ale dźwiek twojej bmw lepszy- a tak na marginesie jaki tam masz motor i tlumik bo bardzo ladnie slychac,a taki tlumniczek chetnie bym kupil
Obrotomierz mi się podoba
A z prędkościomierzem można coć poświrować???
Np. po przekroczeniu 200km/h włącza się nagrana modlitwa w formacie MP3???
Hahahaha...
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no musze przyznac ze pomysl z ta zmiana koloru bardzo ciekawy, da sie to jakos ustawic zeby czerwony wlaczal sie np przy 6 tys bo on w zasadzie juz przy 3.5 zmienia kolor a fajnie by bylo jak by sygnalizowal zmiane biegu na wyzszy np przy sciganiu sie, no same tarcze cos kiepsko podswietlone ze ledwo widac ten obrotek bo predkosciomierz jeszcze ujdzie
PYTALEM CZY KTOS TAK CHCE.Nie to nie.
Podswietlanie wskazowki - Jaki i od kiedy chcesz.
Komputer jaki chcesz.
Przełaczniki jaki chcesz.
Zegary jaki chcesz.
Wszystko do uzgodnienia.
Jak ktos mieszka blisko zapraszam do ogladniecia w Knurowie.
Acha i nie mam kamery w HD,wiec sorki za jakosc.
Co prawda to nie moje zdjecia ale mam zrobione tymi samymi diodami co na ponizszych fotach , efekt taki sam , zdjecia swojego srodka dam jutro , jak popstrykam foty .
Kolor na ktory mozna zmienic to dowolny , zalezny od gustu
Ja dla mnie zalatuje marnym podświetleniem typu Volkswagen, pomarańczowe(bursztynowe) podświetlenie w BMW to jedno z najlepszych jakie może być, inny kolor świata bardzo męczy oczy.