Soki pisze:Ja dla mnie zalatuje marnym podświetleniem typu Volkswagen, pomarańczowe(bursztynowe) podświetlenie w BMW to jedno z najlepszych jakie może być, inny kolor świata bardzo męczy oczy.
Chodzi o to jak jest podświetlony,
a nie, że jest super podświetlony.
Bo koleś powymieniał wszystko, a nie jak niektórzy napierdzielą światełek i uzyskują dzięki temu efekt choinki poprzez rozgałęziacz z zapalniczki.
Osobiscie nie zamieniłbym bursztynu na niebieski, ale można to robić pod warunkiem, że dobrze się to robi
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestescie poprostu zajebisci.Klucicie sie na tym forum o wszystko.Ty masz chu... stozek.A ty za to kijowe alumy.Ej stary czemu masz zrobione szyby folia a nie piecowo.Jak kupisz radio z niebieskim poswietlaniem to nie smierdzi Ci VW.A jak widzieicie auto w ktore ktos wsadzil powiedzmy 100tyś i ma siwatla diodowe neony i bagaznik wyładowany basem to jest OK.
Dajcie kazdemu byc idywidualista.
Wg niektorych poprostu nie oplaca sie jechac na zaden zlot.Co mi z tego jak na placu bedzie 200 aut takich samych.Mozna podjechac do salonu i jest ten sam efekt.Jeszcze kawe dostaniesz gratis.
Wafel pisze:Jestescie poprostu zajebisci.Klucicie sie na tym forum o wszystko.Ty masz chu... stozek.A ty za to kijowe alumy.Ej stary czemu masz zrobione szyby folia a nie piecowo.Jak kupisz radio z niebieskim poswietlaniem to nie smierdzi Ci VW.A jak widzieicie auto w ktore ktos wsadzil powiedzmy 100tyś i ma siwatla diodowe neony i bagaznik wyładowany basem to jest OK.
Dajcie kazdemu byc idywidualista.
Wg niektorych poprostu nie oplaca sie jechac na zaden zlot.Co mi z tego jak na placu bedzie 200 aut takich samych.Mozna podjechac do salonu i jest ten sam efekt.Jeszcze kawe dostaniesz gratis.
Sorki Wafel, że tak odebrałeś nasze forum, w gruncie rzeczy jest inaczej.
Nie bierz wszystkich wypowiedzi zbytnio do siebie.
Podejżewam, że większość chciałaby mieć coś takiego tylko troche strach, co by powiedzieli koledzy?
Tomek pisze:Ja to widziałem wczoraj u Mario.ch79 w aucie i fajnie to wygląda Ale ja jestem za bursztynem
No właśnie o to chodzi.
Niech sobie będzie nawet różowe, ale jak jest to dobrze wykonane to aż miło popatrzeć.
Ja mam bursztyna i u siebie bym tego nie zmienił, ale w innych chętnie pooglądam
I co?
Mi sie tam podoba to rozwiazanie kolory to kwestia gustu. Wafel tak jak pisalem CI na PRV czekam na rezultaty w e36 i mam nadzieje ze jak bedzie wszystko ok to dasz znac
O co te kłótnie?? w tym temacie chodzi o zmiane podswietlenia na DOWOLNY kolor a niebieski byl dla przykąłdu akurat jak wygląda po zmianie zeby pokazac wykonanie a nie kolor, kazdy moze sobie wybrac jaki chce, dany do przykładu jest akurat niebieski widac ze dobre wykonanie wiec jak bede chcial to wiem ze oni zrobia to dobrze czy tam inny stwierdzi do niczego a kolor kazdy sobie wybiera pod siebie taki jak mu sie podoba franz tez zmienił na czerwony i efekt jest super wiec neiwiem o co kłotnie kazdy lubi inny kolor wiec sobie wybierze jaki chce jakby juz chcial wymieniac
PabloDevil pisze:O co te kłótnie?? w tym temacie chodzi o zmiane podswietlenia na DOWOLNY kolor a niebieski byl dla przykąłdu akurat jak wygląda po zmianie zeby pokazac wykonanie a nie kolor, kazdy moze sobie wybrac jaki chce, dany do przykładu jest akurat niebieski widac ze dobre wykonanie wiec jak bede chcial to wiem ze oni zrobia to dobrze czy tam inny stwierdzi do niczego a kolor kazdy sobie wybiera pod siebie taki jak mu sie podoba franz tez zmienił na czerwony i efekt jest super wiec neiwiem o co kłotnie kazdy lubi inny kolor wiec sobie wybierze jaki chce jakby juz chcial wymieniac
I to jest odpowiedz konkretna taka jak ma być będzie ktos zainteresowany zmiana to zapraszamy do siebie i tyle
PS: a tak swoja droga zmieniam w e46 z pomarańczowego na czerwony to już AUDI
Ostatnio zmieniony 2009-01-06, 21:25 przez aaddriaannn, łącznie zmieniany 1 raz.