[E46] 330CI ->Marks2004 nowe fotki :)
[E46] 330CI ->Marks2004 nowe fotki :)
Witam przedstawiam moją bmw e46 330ci (231km) M-pakiet rok 2002r Kola 19" 235/35/19
Auto sprowadziłem z Barcelony w kwietniu ubiegłego roku auto było porysowane od klucza
przez cała długość auta oraz lekko maska i dach auto odmalowałem całe w czarwcu w profesionalnym zakładzie i wygląda jak nowe
lampy tył zmieniłem na Ledy z przodu dołożyłem ringi CCFL (białe)
czarne szybki i radio wymieniłem na JVC avx22 z gładkim panelem żeby pasowało do tapicerki i reszty felgi to OZ RACING 19"
Auto na chwile obecną wygląda właśnie tak ale mam pewne plany na wiosnę
Chce w niej zrobić
1-czarny grill
2-ciemne kierunki na przodzie
3-gwint
4inna felga bądź taka jak jest ale zrobić czarny środek po nizej małe VT ocencie sami czy robić coś takiego
Auto sprowadziłem z Barcelony w kwietniu ubiegłego roku auto było porysowane od klucza
przez cała długość auta oraz lekko maska i dach auto odmalowałem całe w czarwcu w profesionalnym zakładzie i wygląda jak nowe
lampy tył zmieniłem na Ledy z przodu dołożyłem ringi CCFL (białe)
czarne szybki i radio wymieniłem na JVC avx22 z gładkim panelem żeby pasowało do tapicerki i reszty felgi to OZ RACING 19"
Auto na chwile obecną wygląda właśnie tak ale mam pewne plany na wiosnę
Chce w niej zrobić
1-czarny grill
2-ciemne kierunki na przodzie
3-gwint
4inna felga bądź taka jak jest ale zrobić czarny środek po nizej małe VT ocencie sami czy robić coś takiego
Ostatnio zmieniony 2009-03-05, 18:43 przez Marks2004, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak sie włanie zastanawiam jeszcze nad tymi felgami czy nie będa inne bo sa troszke waskie a chciałem zeby było nisko i szeroko jedynie dystanse mnie ratuja ale zawsze opona bedzie 235 a nie taka jak chcialem 255/30/19 no zobaczymy jeszcze mam troche czasu do namysłu
[ Dodano: 18 Styczeń 2009, 15:46 ]
CO do malowania samej felgi to jak myslicie poozstawic tylko rant mały(1,5cm) czy go troszke powiekszyc i pomalowac same szprychy ?
[ Dodano: 18 Styczeń 2009, 15:46 ]
CO do malowania samej felgi to jak myslicie poozstawic tylko rant mały(1,5cm) czy go troszke powiekszyc i pomalowac same szprychy ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6769989Krzys pisze:Chyba trzeba bedzie sie powoli za e46 rozgladac
To bierz Krzyś .
Sorry za OT.