Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś
Spot BMW TEAM sL
Juz dwa miesiace od ostatniego spotu mijaja a wiec trzeba cos zorganizowac. Tylko czy robimy glo znowu na Gwarusiu tam gdzie ostatnio czy gdzies indziej?? Bylem ostatnio w Kamieniu i jest tam tez parking tylko ze o polowe mniejszy i bardziej w terenie zabudowanym. Moze macie ajkies propozycje?? Spot moglby sie zaczac w godz 14-15. Prosze o Wasze zdanie an ten temat.
a wiec termin 20 maj
a wiec termin 20 maj
Ostatnio zmieniony 2007-06-07, 17:44 przez Krzys, łącznie zmieniany 3 razy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
naklo chechlo to miejsce gdzie byl ten zlot bmw co byl kolebka i dave http://bpts.mojeforum.net/viewtopic.php?t=334
niedaleko piekar slaskich tam jest fajne miejsce
niedaleko piekar slaskich tam jest fajne miejsce
chechlo to jest zalew i wszedzie kupe piachu i trawy bylem widzialem
wszystko zalezy od was , tylko trzeba pomyslec ile ludzi przyjedzie i kto, bo jak tylko tutaj nasz rejon to moim zdaniem nie oplaca sie jechac az na chechlo, kawalek drogi jest.
pozdrawiam.
Dodane po 1 minutach:
wszystko zalezy od was , tylko trzeba pomyslec ile ludzi przyjedzie i kto, bo jak tylko tutaj nasz rejon to moim zdaniem nie oplaca sie jechac az na chechlo, kawalek drogi jest.
pozdrawiam.
Dodane po 1 minutach:
to nie parking tylko ala plaza nad woda:)Krzys pisze:ja bym byl za. A tam jest trawiasty ten parking??
a w dodatku niebieskich tam nie ciagnie i mozna troszku poszalec grilla zrobic i w ogole wiec mi jak najbardziej Gwarus odpowiada data tez... wiec nic tylko robic autko i jazdadevro pisze:jestem zafranz3xxi pisze:ja proponuje Gwarusia ;D tam bylo fajnie i w miare blisko
Ostatnio zmieniony 2007-05-07, 13:30 przez franz3xxi, łącznie zmieniany 1 raz.