Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
devro

Post autor: devro »

adamwsb pisze:ja tez jestem za Gwarusiem. bardzo fajne miejsce i duzo miejsca :)
tylko na nowy asfald moglibysmy sie zlozyc, albo na kostke brukowa heh, a tak pozatym to super miejsce. :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

devro pisze:
adamwsb pisze:ja tez jestem za Gwarusiem. bardzo fajne miejsce i duzo miejsca :)
tylko na nowy asfald moglibysmy sie zlozyc, albo na kostke brukowa heh, a tak pozatym to super miejsce. :)
no wiesz jak jeszcze pare razy tam pojedziemy to tego asfaltu nie bedzie :D wiec moze po
Obrazek
devro

no jasne ze wykabinuja - trawe zasieja hehe :)

P.S. grila mozemy zrobic i ja jeszcze wegiel mam od ostatniego razu, mysle ze powinno starczyc, zobaczymy :) a jak nie to wydeleguje sie kogos i podjedzie :)

devro.
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

Mi Gwarus tez odpowiada fajne miejsce :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Mi tez pasuje miejsce data spotkania rowniez jak najbardziej przynajmniej mam wolne dwudziestego :lol:
Obrazek
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Mysle ze i ja sie tam pokaze, tyle ze nie mam juz opon do skonczenia, wiec bedzie spokojnie, a i mibhel jak bedzie to tez nie bedzie szalal, bo ma nowe kapcie. Wiec nie bedzie szalejacych siodemek tymrazem :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

to widze ze z terminem dobrze wystzrelilem ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
devro

Jeztom pisze:Mysle ze i ja sie tam pokaze, tyle ze nie mam juz opon do skonczenia, wiec bedzie spokojnie, a i mibhel jak bedzie to tez nie bedzie szalal, bo ma nowe kapcie. Wiec nie bedzie szalejacych siodemek tymrazem :)
Pawel tym razem MiB nie pojedzie z nami, rozmawialem z nim i bedzie poza granicami naszego kraju :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Trzeba bedzie zrobic mala reklame o spocie oczywisce na innych forach ktore na to pozwalaja ;)
devro

Krzys pisze:Trzeba bedzie zrobic mala reklame o spocie oczywisce na innych forach ktore na to pozwalaja ;)
sie zrobi jesli pozwolisz :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

I jeszcze jedno. Zorientuje sie jak by moglo wygladac takie spotkanie na lotnisku w Gotartowicach. Moze by sie dalo. Tylko sadze ze to bedzie odplatne ;)

Dodane po 2 minutach:
devro pisze:
Krzys pisze:Trzeba bedzie zrobic mala reklame o spocie oczywisce na innych forach ktore na to pozwalaja ;)
sie zrobi jesli pozwolisz :)
No ba. Kto nie zaplacil skladki dotychczas bedzie mial okazje wlasnie na spocie :)
devro

Krzys pisze:I jeszcze jedno. Zorientuje sie jak by moglo wygladac takie spotkanie na lotnisku w Gotartowicach. Moze by sie dalo. Tylko sadze ze to bedzie odplatne ;)
da sie jak najbardziej, bo juz byl tam zlot BMW, i chyba bmw-mania to organizowala, ja pogadam z Gienkiem prezesem bmw-mani i wypytam co i jak. Zreszta jak masz czas jutro to mozemy tam podjechac i sie dowiedziec co i jak ??
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

To co panowie spotykamy sie jak zawsze na MINI MALU i potem smigamy na Gwarusia :?:
devro

Tomek325i pisze:To co panowie spotykamy sie jak zawsze na MINI MALU i potem smigamy na Gwarusia :?:
mi znowu odpowiada heh:)
francik

Post autor: francik »

Witam a moze by tam zrobic jakis zlot>>> http://rudaslaska.com.pl/273072__galeri ... laska.html po ogladajcie sobie foty hehe chopcy z klubu trabanta robia tam zloty ..to taka moja propozycja
Zablokowany