[E34] Doradzcie
[E34] Doradzcie
Witam wszystkich forumowiczow. Jestem juz prawie na finalizacji transakcji kupna BMW e34 525 tds touring. Jest to wersja z szerokim grilem, szyberdach panoramiczny, klima, pelna elektryka brakuje tylko skory, cena to ok 10 tys. Czy jest to autko ktorym pojezdze pare ladnych latek? Wszystko bylo na biezaco wymieniane z tego co wiem. Doradzcie czy brac czy moze poszukac czegos innego w tej cenie. Z gory dzieki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:43 przez saimon, łącznie zmieniany 1 raz.
SIEMA SAJMON TAK JAK POWIEDZIAŁ KOLEGA BOCIEK ZAPYTAJ O POMPE BO SKURA TO NIE WSZYSTKO NAJWARZNIEJSZY JEST SILNIK W TYM MODELU I TYLNE AMORTYZATORY JEŚLI S¡ REGULOWANE CIŚNIENIEM TO NAPRAWA TAKIEGO AMORA TO KWOTA 1200ZŁ A NOWE TO 2500 ZŁ TAK ZE LEPIEJ POPYTAJ WŁAŚCICIELA BO MAM KUMPLA CO MA TAKI MODEL I MÓWIŁ MI WŁASNIE O TYCH ¯ECZACH POZDRO
A z resztą po ruszać temat zaczęty rok temu???FASOL pisze:SIEMA SAJMON TAK JAK POWIEDZIAŁ KOLEGA BOCIEK ZAPYTAJ O POMPE BO SKURA TO NIE WSZYSTKO NAJWARZNIEJSZY JEST SILNIK W TYM MODELU I TYLNE AMORTYZATORY JEŚLI S¡ REGULOWANE CIŚNIENIEM TO NAPRAWA TAKIEGO AMORA TO KWOTA 1200ZŁ A NOWE TO 2500 ZŁ TAK ZE LEPIEJ POPYTAJ WŁAŚCICIELA BO MAM KUMPLA CO MA TAKI MODEL I MÓWIŁ MI WŁASNIE O TYCH ¯ECZACH POZDRO
Pewnie dawno nie aktualny...
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)