ja miałem tak samo pociągnięte jest tam zaślepka gumowa pod tą skrzynką z bezpieczników a mam e36 sedanja w swojej coupe pociagnolem kabel przez skrzynke z bezpiecznikami przed kierownica
[E36] skrzynia i wzmaciacz jak pociagnac kable ?
no to fajnie wszystko gra ale bez wiertarki sie bnie obeszlo niestety u mnei nie bylo zaslepki byla blacha i juz, robilem wszystko od strony pasazera, kable za schowkiem i pod listwami, troche to trwalo, glownie dlatego ze zimno bylo a przy koncu jak sie juz cieszylem to urwalem kabelk ze wzmacniacza przy radiu a i czesc zostala mi w rece a eszta uciekla za schowe i od nowa rozkrecanie ale juz wszysko jest wywiercony otworek tez machlem na szybko nierdzewka i pasi
nie, zasilanie mam na osobnym kablu, dalem za niego sporo kasy wiec zaklucen nie powinno byc, mam je puszczone obok siebie ale tylko do schowka potem czincze i takie cienkie cos idize do radia a zasilanie do aku, minus mam pod schowkiem na lewarek itd (pod tym plastikiem) wszystko dziala ok, jak bedzie cieplej i umyje auto to je zapezetuje, ale to potrwa, najpierw zmiany