Długo sie zastanawiałem czy kupic BMW wiekszosc osob odradzala mi ten samochod mowiac ze jest awaryjny i ciezko sie jezdzi w zime mimo wszystko zdecydowalem sie kupic go 12 wrzesnia 2008r lekko rozbite ale za to z full dodatkami auto pomalowalem i stwierdziloem o jacie pier. zajebiste HEHE od tego dnia zycie wyglada zupelnie inaczej, pozdrawiam sie na drodze i jest git! nie zamienie bmw na zadna inną marke.
JA ZACZOŁEM INTERESOWAć SIę BMW JAKIEŚ DOBRE KILKA LAT TEMU GDY ZOBACZYŁEM NA DRODZE PIęKNE BMW E46 COUPE OD TAMTEGO CZASU POWIEDZIAŁEM SOBIE ¯E TAKIE WŁAŚNIE CHCE KIEDYS MIEć, NO I MAM JUZ SWOJE BMW E46 OD DWÓCH LAT TYLKO ¯E NIE COUPE TYLKO SEDANA BO NA COUPE MNIE NIE BYŁO STAć. jESTEM I TAK BARDZO ZADOWOLONY Z NASZEGO AUTKA BO KUPIŁEM GO RAZEM Z ¯ON¡ KTÓRA TEZ ZAWSZE CHCIAŁA MIEC BMW NO I MA MOIM MARZENIEM JEST MIEć BMW E60 LUB X5.
a ja znowu zawsze lubiałem bmw. nawet w czasach gdy e36 z początku produkcji kosztował 22 000zł. od kiedy miałem własne pieniążki to jeszcze nie miałem na bmw i wszedłem w golfa GTI. no.. na pewin czas zapomniałem o bmw. pózniej gdy wpadło troszke pieniądza do kieszeni chcialem kupić paska po lifcie 2003r, aż tu całkiem przypadkiem wsiadłem do 530d. od razu ją wziąłem. sprowadzona - nie miała tablic bo z włoch. nie mogłem wytrzymać to latałem 2 tyg na "jakichs" tablicach. z przodu miałem TLW..... a z tyłu SO.... w pracy stałem sie królem przez to. heh. mało tego to zza Krakowa przylecieliśmy na tych tablicach. przygoda z bmw od 1.01.2008 (tak nowy rok, dobrze że miałem kierowce...)
Zawsze uwazalem marke bmw za cos odmiennego od wszystkich innych zawsze ino mazylem o Bawarce ale wkoncu mazenie sie spelnilo i moge naprawde poczuc i porownac komfort wporuwnaniu do innych marek . Ale jak narazie to bez porownan BMW
mi ogolnie podobal sie wyglad i ksztalt bmw e36 coupe ale nie myslalem nad jej kupnem , jednak gdy pojechalem poogladac te auto do poznania jak juz do niego usiadlem to nie moglem wysiasc cos pieknego bez porownania z autami innych marek , cos w tym srodku jest hehe
ja mam e 30 i podba mi sie i jak kazdy mały chlopiec jak rysuje auto jak jest maly to rysuje przewaznie e30 bo ma proste i agrsywne lini a samochod jest piekny i w tych autach jest piekne to ze maja tylni naped
uuuu od 2002 pierwsza 7er E32 czarna 750 i krążownik szos potem sprzedałem Paffcowi następna 5er E39 seledynowa 528 tez sprzedałem Paffcowi a teraz do nadal 7er E65 730d ale Paffco nie chce kupic
A ja mam e 36 dopiero 2 sezon odkupiłem ja od pierwszego wlasciciela a on zakupil ja w Polskim salonie Autko nie bylo w najlepszym stanie znajomi mnie z nim wygnali ale teraz jest juz zrobione prawie cale i nie zamienil bym go na inne
Od Małego Coś Przyciągalo Mnie Do Bmw Zawsze Miałem Całe ściany obklejone plakatami BMW a 25.maja.2008rok stałem sie szczęśliwym posiadaczem Bmw E36 coupe