wszyscy wiedza jaki mam sprzet wiec zadam ogolne pytanie: Czy ktos bylby zainteresowany kupnem mojej skrzyni z subami? Co do ceny mozna by sie dogadac. Ale mysle ze za skrzynie BR + 2x Vibe BA 550W RMS oddalbym za ok 1000zl. Moze bym cos troche upuscil dla zdecydowanego klienta. Skrzynia jest z OSB klejona, skrecana i uszczelniana. Zeby weszla do bagaznika w E36 musza byc rozkladane tylne siedzenia. Przez klape bagaznika nie wejdzie. Moglbym rozwazyc nawet sprzedarz wzmacniacza do tego JBL GTO 1201.1 o mocy 1114W RMS na 2ohm.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
_Marcin_, po glowie chodzi mi o pojedynczy sub ale mocniejszy. Chodzi o to ze potrzebuje miec miejsce w bagazniku i chce miec mozliwosc wyjmowania tego. Na wozek przyjdzie czas ale jeszcze nie teraz
- PORA�AJ�CE
Chejka Krzys a zdradzisz nam czy masz juz cos na oku jakbys sprzedal obecna zabudowe?czy to dopiero samo wyjdzie?niemyslales nadtym zeby jakos przebudowac to wszystko tak by zyskac troche wiecej mjejsca?jak sie niemyle to te viby miales chyba w skrzynce basrefleks czy byly w zamknietej?
sa w skrzyni BR. Calosc ma ok 90litrow o ile dobrze pamietam. Jesli sprzdam to planuje kupic albo Hertza ES380 albo Hertza HX300. Jesli gabarytowo 380 nie wejdzie to padnie na HX-a. Skrzynie to tego sa male bo ok 30-35litrow maja. Niestety przebudowac sie nie da. A na dodatek jezdze bez zapasowki bo w tym miejscu mam dwa wzmaki.
- PORA�AJ�CE
chm a niemyslals zeby zamknac te viby w zamknietych skrzyniach?byly by mniejsze tylko niewiem czy parametry tych glosnikow nato pozwalaja?ja mam tyle lepiej ze moje glosniki niepotrzebowaly tak wielkich skrzyn wiec wlazly dwa suby dwa wzmaki i jest dojazdowka bo zapas to juz lipa na deser cos tam bagaznika.A moze poprostu ci sie znudzily te gosniczki?
rapanu, sama nazwa modelu czyli Vibe Black Air wskazuje ze graja najlepiej w BR. Zeby mnie zadowolilo miejsce to moge miec max skrzynie ok 40 litrow. 2 suby odpadaja. I chcialbym czegos innego wyprobowac.
- PORA�AJ�CE