Znam ten słup, i tak jak Ci mówiłem też dwa razy miałem ciepło przez niego, ten zakręt jest z górki i ukośny także wiem jak się na niego leci, 2 tyg temu myślałem że się centralnie środkiem na nim owine. Szczęście w nieszcześci że nie dużo się stało, mogło być dużo gorzej i więcej szkód.I tak jak mówiliśmy, na przyszłość trza walić w gnoja i tyle...ale znowu odruch jest odruchem. Współczuje Stary, naprawde
jutro z rana jade do lakiernika dowiedziec sie ile mnie to skrobnie i przede wszystkim zabezpieczyc karoserie przed ewentualna korozja
narazie na allegro znalazlem zderzak w gliwicach za 89 zł wiec taniocha tylko troszke daleko a po za tym niemam kiedy po niego jechac na chwile obecna
szukam dalej
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Łojojoj, nie ładnie
Z tego co widzę 4 elementy do malowania + zderzak za parę złotych...
Tablica nie ucierpiała, ale reszta kiepściutko wygląda, ale dobrze, że klapa i błotnik nie ucierpiały
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nieciekawie. Zderzaki nie sa drogie na szczescie. Dobrze ze nie masz M technika bo bys sie zaplakal. Niestety wiem cos o uciekinierach z miejsca wypadku
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
O kurczak ... numerow pewnie nie zdarzyles odczytac, marka? Moze to ktos z mieszkancow?
Jakby byla mozliwosc to bym tego nie zostawil. Cale szczescie, ze tylko tyle! ( w sumie to az, ale wazne ze Ty caly i auto jezdzi )
Marcin powiem Ci ze sam niewiem teraz ale jakby klapa byla walniete to duzo mocniej ... bo tyle co wlasnie uderzylem to tyle samo braklo zeby tego niebylo
Mateusz no wlasnie numerow marki nic niemam ani zadnych swiadkow niebylo niestety
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i