[Exx] airbrush
[Exx] airbrush
na wstępie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i szybko przechodze do tematu
a mianowicie ciekaw jestem co na ten temat sądzicie i czy może ktoś z Was działa w tym kierunku i się tym zajmuje
a dlaczego pytam??????? bo od jakiegoś niecałego miesią ca jestem posiadaczem ćrografu
i zacząłem sie tym zajmować- z resztą co będę pisać sami ocencie drugą z moich prac
a mianowicie ciekaw jestem co na ten temat sądzicie i czy może ktoś z Was działa w tym kierunku i się tym zajmuje
a dlaczego pytam??????? bo od jakiegoś niecałego miesią ca jestem posiadaczem ćrografu
i zacząłem sie tym zajmować- z resztą co będę pisać sami ocencie drugą z moich prac
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:55 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Talent wykożystam-ale raczej nie na żadnej buni-uważam że airbrash do BMW
niepasuje a jeżeli będę na tym zarabiał to napewno za te pieniązki coś sie do mojej buni kupi
z pewnością jeżeli coś nowego prysne to foty oczywiście zapodam
jak by niebyło chętnie zobacze ten kask
dziękówka za wszystkie opinie
Zapodaje nową pracę i jedną z poprzednich w lepszej jakości-pozdro
a to moje pierwsze dzieło
[URL=http://g.imageshack.us/img12/dsc05220xw0.jpg/1/][/URL
niepasuje a jeżeli będę na tym zarabiał to napewno za te pieniązki coś sie do mojej buni kupi
z pewnością jeżeli coś nowego prysne to foty oczywiście zapodam
jak by niebyło chętnie zobacze ten kask
dziękówka za wszystkie opinie
Zapodaje nową pracę i jedną z poprzednich w lepszej jakości-pozdro
a to moje pierwsze dzieło
[URL=http://g.imageshack.us/img12/dsc05220xw0.jpg/1/][/URL
Widze że ciekawy temat to jeśli moge wstawie tu coś swojego autorstwa...
To praca z przed około roku... Wszystko robione z tzw. free hand, czyli bez użycia żadnych szablonów, przykładek itp. Malowane bazami DuPont i Standox.
P.S. Moim zdaniem ćrografika, czy jak potocznie mówi się airbrush pasuje do każdego auta... tylko trzeba go umiejętnie wkomponować.
To praca z przed około roku... Wszystko robione z tzw. free hand, czyli bez użycia żadnych szablonów, przykładek itp. Malowane bazami DuPont i Standox.
P.S. Moim zdaniem ćrografika, czy jak potocznie mówi się airbrush pasuje do każdego auta... tylko trzeba go umiejętnie wkomponować.