[E36] 330i Cabrio by gamek2
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
felgi takie sobie ale polerka je poprawila znaczaco , stan auta super + gwint hooh bedzie super
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
Ariel dobrze gada. Moim zdanie zderzaki jesli chodzi o NIE to te z przed liftu byly ladniejsze. Ale to tylko moje zdanie. Zderzak z m pakietu zawsze dobrze sie prezentuje. Ale niekoniecznie musi byc. Widzialem sporo ladnych beemek na seryjnych zderzakach
Zazdroszcze ci ze masz cabrio i do tego hard topa
Zazdroszcze ci ze masz cabrio i do tego hard topa
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
na poczatku tez myslalem nad zderzakami z ale jak narazie zostana te co sa!! moze kiedys kto wie
[ Dodano: 16 Luty 2009, 20:30 ]
dzis dotarly do mnie naklejki krzyze na blotnik i jutro jade kupic nowe opony jak tylko zima popusci to zakladam gwinta i fele a stare felgi zostana chce je pomalowac w czarny mat lub w kolor auta i naciagne na nie nowe gumy bede sobie zmienial bo na BBS moge sobie go sposcic na maxa w dol
[ Dodano: 23 Luty 2009, 18:11 ]
witam!! a wiec tak dzis doszedl do mnie dyfuzor z M
[ Dodano: 28 Luty 2009, 14:23 ]
witam i wkoncu zalozylem fele czekalem na to cala zime
[ Dodano: 16 Luty 2009, 20:30 ]
dzis dotarly do mnie naklejki krzyze na blotnik i jutro jade kupic nowe opony jak tylko zima popusci to zakladam gwinta i fele a stare felgi zostana chce je pomalowac w czarny mat lub w kolor auta i naciagne na nie nowe gumy bede sobie zmienial bo na BBS moge sobie go sposcic na maxa w dol
[ Dodano: 23 Luty 2009, 18:11 ]
witam!! a wiec tak dzis doszedl do mnie dyfuzor z M
[ Dodano: 28 Luty 2009, 14:23 ]
witam i wkoncu zalozylem fele czekalem na to cala zime