BMW Winter Cup 2009

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Paffcio

Post autor: Paffcio »

spokojnie panowie, BMW ma nas lączyc, nie dzielic. PEACE :bmw: :bmw:
MAJA

Post autor: MAJA »

zawias pisze:
LUCKY pisze:
dlugi pisze:Narzekać każdy potrafi.... bo tor nie taki, bo wiatr zawiał, bo coś tam coś tam..... liczy sie zabawa i to ze jest szansa sie pobawić i spróbować swoich sił na "torze" jaki jest taki jest ale lepsze to niz nic. Także pakować ogumienie i do zobaczenia starcie :bmw:

chlopie to nie jest tor!!!! byles tam ostatnio?? jak nie to sie nie udzielaj to jest poligon
po pierwsze Chłopa to sobie znajdź na Polu a po dwa , nie udzielaj sie skoro wpadasz na zloty raz na ruski rok pozatym dziwne ze jestes klubowiczem , niemasz ochoty jechać Nie jedź ale tez nie zawieraj wątku w tym temacie.

Zawias ale ty to chyba faktycznie taki CHŁOP z pola jesteś :D :br: a co do tego waszego klubu hahaha jeśli to można tak nazwać bo ja bym to nazwała zbiorowiskiem posiadaczy BMW z połowy Śląska...sprawdźcie co znaczy słowo "KLUB" w słowniku....wy powinniście to przemianować na "ZRZESZENIE"

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:05 ]
Paffcio BMW nie łączy każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego i nie zaprzeczaj....ten poleruje felgi ten zawieszenie lepsze wkłada....po co to robicie??? NA POKAZ
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Zawias ale ty to chyba faktycznie taki CHŁOP z pola jesteś a co do tego waszego klubu hahaha jeśli to można tak nazwać bo ja bym to nazwała zbiorowiskiem posiadaczy BMW z połowy Śląska...sprawdźcie co znaczy słowo "KLUB" w słowniku....wy powinniście to przemianować na "ZRZESZENIE"
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MAJA

SORKI ALE JESTEM NOWA I ZASUGEROWAŁAM SIę ODPOWIEDZIAMI ZAWIASKA :d
Paffcio

MAJA pisze:Paffcio BMW nie łączy każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego i nie zaprzeczaj....ten poleruje felgi ten zawieszenie lepsze wkłada....po co to robicie??? NA POKAZ
smieszna jestes hahahaaaa :DDDD, i wez pokaz co za BMW masz, bo zapewne nic :mrgreen:
Jak nie chcesz to tu nie pisz i sprawa prosta

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:13 ]
i nie pisz drukowanymi, poczytaj regulamin
Mateusz

Post autor: Mateusz »

LUCKY pisze:
Mateusz pisze:LUCKY, Długi bral udzial w zawodach na tym torze, wiec wie lepiej co i jak niz Ty ze zdjec z internetu ;)
nie ze zdjec tylko tam bylem wprzeciwienstwie do was
Ja tez tam bylem i nie tylko ja, jak przeczytales uwaznie temat to powinienes wiedziec, wiec nie tragizuj.

jak poprawiasz pisownie, to zwracaj uwage na swoja, bo pisze sie W PRZECIWIENSTWIE, a takze piszac na forum uzywa sie duzych liter piszac w kierunku odbiorcow, patrz: Was.

bez cisnien, peace.

Marcin, nie jestes sam na tych letnich :P

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:18 ]
Paffcio pisze:mieszna jestes hahahaaaa :DDDD , i wez pokaz co za BMW masz, bo zapewne nic :mrgreen:
Jak nie chcesz to tu nie pisz i sprawa prosta
moze to druga wersja tego lebiody16515815 czy jak tam to lecialo ;)
MAJA

sorki ale prosze mnie nie porownywac do kogos a spotkamy sie jutro na Wyrazowie:P o ile Wy " klub"dojedziecie....a nie kazdy osobno.... :twisted:
Awatar użytkownika
sylwiabmw
Małopiszący

Post autor: sylwiabmw »

Kurcze właśnie się dzisiaj zalogowałam na tym forum :wink:
Moja perełka ma zaszczyt gościć na plakacie głównym z BMW WINTER CUP , dlatego też czuję się zobowiązana do wypowiedzi w tej kwestii...
Nie wiem co MAJA chciała powiedzieć przez "każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego..." :roll:
Kurcze dla mnie jest to totalnie bez sensu, bo ja na pokaz nic nie robię wszystko sprawia mi taką frajdę że nawet nie myślę o tym kto i co ma lepszego! Zero jakichkolwiek przebłysków konkurencji!
Ale , może czegoś nie doczytałam -nie wiem.
Z doświadczenia powiem tak;
Byłam w zeszłym roku w Wyrazowie i co prawda dojazd na miejsce średniej jakości nie śmigałam po torze,zmarzłam jak jasna cholera ale spotkałam wielu ciekawych ludzi , pozytywnie zajawionych,zakręconych tym co robią .Generalnie chyba o to w tym wszystkim chodzi żeby się spotkać i pogadać :cool:
Ja się tym razem poświęcam , ponieważ wybieram się z kilkoma szwami na stopie i przyznaje że nie wiem do kąd dojadę z tą noga ,ale czego się nie robi... :bmw:
A, pogoda cóż. Siła wyższa z cukru nie jestem (chyba) :lol:
Ostatnio zmieniony 2009-03-07, 18:19 przez sylwiabmw, łącznie zmieniany 1 raz.
Paffcio

sie nie boj, napewno nie wjedziemy sami jak ty
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

MAJA pisze:sorki ale prosze mnie nie porownywac do kogos a spotkamy sie jutro na Wyrazowie:P o ile Wy " klub"dojedziecie....a nie kazdy osobno.... :twisted:
Majka nie podpuszczaj... Będziemy.
Słowo klub w cudzyslowie to swego rodzaju ironia z Twojej strony???
Obrazek

Paffcio

nie pytaj Marcinie bo tak jest
MAJA

....nie jest....może troszke... a jakWas poznac?? bedziecie miec jakas flage waszego lubu kolo aut jak i inne kluby??

[ Dodano: 7 Marzec 2009, 18:23 ]
klubu sorki za blad:)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Paffcio pisze:nie pytaj Marcinie bo tak jest
Wiem. Nowa a drwi - nie ładnie i nie grzecznie. Ciekawe co jutro powie jeśli będzie miała na tyle odwagi i się ujawni :)))
Obrazek

Paffcio

a znasz jakies inne ??? bo nie wydaje mi sie. My owszem bedziemy miec flage :evil:
MAJA

jest duzo klubow BMW a na zlocie z tego co wiem bedzie5 ktore znam Wy jestescie 5
Zablokowany