Ja proponuje wszystkim tutaj obecnym BIAŁ¡ flagę wyciągnąć i na tym poprzestać , bo robi się tutaj ostry kwas i nie za ciekawa atmosfera
A, miało być tak pięknie ehhh...
sylwiabmw pisze:Kurcze właśnie się dzisiaj zalogowałam na tym forum
Moja perełka ma zaszczyt gościć na plakacie głównym z BMW WINTER CUP , dlatego też czuję się zobowiązana do wypowiedzi w tej kwestii...
Nie wiem co MAJA chciała powiedzieć przez "każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego..."
Kurcze dla mnie jest to totalnie bez sensu, bo ja na pokaz nic nie robię wszystko sprawia mi taką frajdę że nawet nie myślę o tym kto i co ma lepszego! Zero jakichkolwiek przebłysków konkurencji!
Ale , może czegoś nie doczytałam -nie wiem.
Z doświadczenia powiem tak;
Byłam w zeszłym roku w Wyrazowie i co prawda dojazd na miejsce średniej jakości nie śmigałam po torze,zmarzłam jak jasna cholera ale spotkałam wielu ciekawych ludzi , pozytywnie zajawionych,zakręconych tym co robią .Generalnie chyba o to w tym wszystkim chodzi żeby się spotkać i pogadać
Ja się tym razem poświęcam , ponieważ wybieram się z kilkoma szwami na stopie i przyznaje że nie wiem do kąd dojadę z tą noga ,ale czego się nie robi...
A, pogoda cóż. Siła wyższa z cukru nie jestem (chyba)
no wlasnie i wez traf za maja, to musi byc jakas fikcja, bo Ci co chca to jada i nie narzekaja tylko biedna maja co niewiadomo czym jezdzi