Relacja z BMW WINTER CUP WYRAZÓW 2009!
Relacja z BMW WINTER CUP WYRAZÓW 2009!
W tym temacie wklejajcie fotki i opis jak było!
Ja już żałuje że mnie tam nie ma....
Ja już żałuje że mnie tam nie ma....
A więc ja zacznę, na pewno miliony fotek sie posypią, oto kilka z nich:
ogólnie fajna imprezka, jedynie pogoda
Piloci dobrze się spisali i prowadzili nas jak należało, od samego początku
Fioletowe dymy Ognia...
Zajefajny efekt
Trzej detektywi, w poszukiwaniu Majki
One też szukały Majki
ogólnie fajna imprezka, jedynie pogoda
Piloci dobrze się spisali i prowadzili nas jak należało, od samego początku
Fioletowe dymy Ognia...
Zajefajny efekt
Trzej detektywi, w poszukiwaniu Majki
One też szukały Majki
Ostatnio zmieniony 2009-03-08, 21:27 przez Marcin, łącznie zmieniany 12 razy.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mała paczka zdjęć:
http://rapidshare.com/files/206854091/b ... p.rar.html
archiwum bez hasła.
Wieczorem dorzucę filmy ale są kręcone telefonem i nie wiem czy jest sens bo jakość kiepska ;/
Zlot udany tylko pogoda niedopisała, czekam na następny
http://rapidshare.com/files/206854091/b ... p.rar.html
archiwum bez hasła.
Wieczorem dorzucę filmy ale są kręcone telefonem i nie wiem czy jest sens bo jakość kiepska ;/
Zlot udany tylko pogoda niedopisała, czekam na następny
No jasne Marcin ty naprawde sie nudziłeś skąd wiesz kogo poszukiwałysmy Ogólnie impreza była fajna towarzystwo super , różyczka super, zaproszenie super Przepita kawa i cherbatka /nie od Marcina / pojedzona frykami zadowolona pożegnałam towarzystwo Ty jest link palącej sie betki od olo http://www.youtube.com/watch?v=pSmZow45hco
Dodam tylko ze jako klubowicze wybralismy przez glosowanie swojego przedstawiciela, znaczy BTS-u, ktory zaprezentowal nas bardzo pieknie na ogolnym na radiowęźle. Tym przedstawicielem byl Prezes
Zaprosil wszystkich w imieniu klubu na nasz zlot 5 lipca w Rydultowach !!!!
Piknie Ci to wyszlo !!!
PS.
Potrzebujemy jakiejs flagi na nasz rejon, na takie zloty, bo poza akcentem na radiowezle i kwiatow nikt by nas nie zauwazyl
Zaprosil wszystkich w imieniu klubu na nasz zlot 5 lipca w Rydultowach !!!!
Piknie Ci to wyszlo !!!
PS.
Potrzebujemy jakiejs flagi na nasz rejon, na takie zloty, bo poza akcentem na radiowezle i kwiatow nikt by nas nie zauwazyl
Ostatnio zmieniony 2009-03-08, 20:52 przez Paffcio, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Paffco za mile słowa choć mam wiele zastrzeżeń do reprezentacji na zewnątrz naszego klubu atmosfera tych co byli obecni z naszego klubu to zrekonpensowal specjale podziękowania nalezą sie El Diablo za reprezentatywne karteczki w które włożył swój cenny czas ,dla Marcina który dozuci sie jako jedyny do kwiatków i pomógł w rozdawaniu pięknym panią z naciskiem na piękne oraz oczywiście Paffciowi który poświęcił czas aby podjechać na giełdę kwiatowa i dostarczył te piękne bukiety na wyrazów ogólnie było pozytywnie i reprezentatywnie, BTS z tego co przedstawiali inni prezesi klubów był 2 w liczebności największym klubem na wyrazowe ,to cos znaczy ale również do czegoś zobowiązuje panowie administratorzy.
Witam wszystkich
Impreza była super chociaz musiałem wczesniej sie urwac bo zona czekała a wiecie sami dzień kobiet Najbardziej podobał mi sie przejazd korowodem na imprezę. Spoko ludziska z was pzdrawiam i czekam z niecierpliwością na zlot w lipcu. Ja tez mam kilka fotek to jak wrzuce to zobaczycie
Impreza była super chociaz musiałem wczesniej sie urwac bo zona czekała a wiecie sami dzień kobiet Najbardziej podobał mi sie przejazd korowodem na imprezę. Spoko ludziska z was pzdrawiam i czekam z niecierpliwością na zlot w lipcu. Ja tez mam kilka fotek to jak wrzuce to zobaczycie
Nie musisz czekać do lipca, srednio raz w miesiącu sie spotykamy, więc zapraszam do lektry: spotkania śląsk/zagłębiescoti pisze:Witam wszystkich
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Podziękowania należą się także prezesowi za godne reprezentowanie BTS, zareklamowanie i zaproszenie wszystkich na nasz zlot, podziękowania również dla Paffcia i Marcina za współorganizowanie tak miłego i niepowtarzalnego akcentu jakim były kwiaty z reklamą BTS. Ja też wnoszę prośbę o przekazanie, udostępnienie flagi klubowej na region zagłębia, jak widać jesteśmy tu zorganizowani i potrzebujemy jej niemniej niż reszta, by być jeszcze bardziej zauważalni. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za szerokie zainteresowanie wizerunkiem naszego klubu.