Wirusy na forum i ine utrudnienia
wiec tak dzisiaj forum nie dzialalo pare godzin rano jak sie chcialem zalogowac to sie nie dalo, jakis skrypt= wirus zedytowal plik login .php myslalem ze to u mnie ale wieczorem okazalo sie ze nie tylko, problem byl tylko dla tych co nie mieli autologowania i musieli sie logowac recznie, czyli ja podmienilem plik login.php ze swiezego sciagnietego z serwera przema i bangla ale nie wiadomo jak dlugo,
Krzys antywir pewnie takich skryptow= wirusow nie wykryje a jezeli juz jakies to nie w calosci, niestety ;/ trzba sie dogadac i usunac wszystko z ftp no moze po za plikiem config.php jezeli problem sie bedzie nadal pojawial to jeszcze raz to samo ale i z configiem, bhb bb by przemo ma dziury jak kazdy system i nic na to sie nie poradzi, mozna tylko aktualizowac do nowszych wersji i nad tym tez trzeba bedzie pomyslec
Krzys antywir pewnie takich skryptow= wirusow nie wykryje a jezeli juz jakies to nie w calosci, niestety ;/ trzba sie dogadac i usunac wszystko z ftp no moze po za plikiem config.php jezeli problem sie bedzie nadal pojawial to jeszcze raz to samo ale i z configiem, bhb bb by przemo ma dziury jak kazdy system i nic na to sie nie poradzi, mozna tylko aktualizowac do nowszych wersji i nad tym tez trzeba bedzie pomyslec
http://www.przemo.org/phpBB2//viewtopic ... ,login.php Krzys piszesz na przemo a nawet mi na gg nie napiszesz co jest grane
¯ądany obiekt jest ZAINFEKOWANY następującymi wirusami: HEUR:Trojan.Script.Iframer
www.bts-bmw.pl
Kaspersky Internet Security 8.0.0.454
www.bts-bmw.pl
Kaspersky Internet Security 8.0.0.454