[Exx] jak wybrac kolor budy ...
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
nie chcialem tego ale napisze, wlasnie niechcemy malowac dachu ani klapy i maski ponownie, sa z wlukna ... (procz dachu rzecz jasna) i temat zmiany koloru tych 3 elementow zakonczony.Swobi pisze:Owszem jeśli auto bedzie odchudzane na wszystkie możliwe sposoby i zakładanie lżejszych części a nie na własne widzi mi się " bo w streecie".Ariel pisze:ja Cie tez, ja o Twoim guscie nie dyskutuje, stanowczo mowie NIE takiemu malowaniu jak Kamil ma aktualnie na e36! ale jezeli chodzi o autko typowu do scigania to jak najbardziej widze malowanie typu maska, dach i klapa w czern!
Ostatnio zmieniony 2009-03-11, 21:56 przez k64, łącznie zmieniany 1 raz.
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia
/ stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance

no bylo wyzej napisane, ze bedzie surowe, bez siedzen itp. w zadnym wypadku bym tak nie pomalowal auta bo mi sie nudzi, ale jak ma byc na streetowe sciganko to takSwobi pisze:Owszem jeśli auto bedzie odchudzane na wszystkie możliwe sposoby i zakładanie lżejszych części a nie na własne widzi mi się " bo w streecie".
K64 więc teraz jest to dla mnie zrozumiałe, a Darex myśle że podsunął dobry pomysł.Też gdzieś widziałem chyba to samo auto i wyglądało to genialnie.DAREX pisze:w sumie, auto fajnie by wyglądało w krwistej czerwieni, widziałem gdzieś takiego bandyte na germanie z czarnym dachem, maską i klapą. a reszta krwista czerwień chyba z palety ferrari.
-
- Kontakt:
jak mozecie to poszukajcie foto , bo dokladnie jest AKRYL w polysku z palety ferrari (3 rodzaje nawet)Swobi pisze:K64 więc teraz jest to dla mnie zrozumiałe, a Darex myśle że podsunął dobry pomysł.Też gdzieś widziałem chyba to samo auto i wyglądało to genialnie.DAREX pisze:w sumie, auto fajnie by wyglądało w krwistej czerwieni, widziałem gdzieś takiego bandyte na germanie z czarnym dachem, maską i klapą. a reszta krwista czerwień chyba z palety ferrari.
/ stage 3 in progress

-
- Kontakt:
no nie powiem Ariel , kolor zblizony do tego z e30 na gorze (1strona) , tylko ze ciemniejszy, chyba nie bylo takich kolorow fabrycznych e36 chyba ze indyvidual albo? podoba mi sie ...
/ stage 3 in progress