sky_driver mozemy sie umowic ze do wtorku do godziny 20:00 wpisuja sie chetni na flage ...
a kiedy bedzie ciezko mi powiedziec ... ale przypuszczam ze jezeli z projektem bedzie wszystko OK to bedzie to kwestia do konca marca najpozniej
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Pablo pewnie ze bedzie mozna ... ale w przypadku pojedynczej sztuki bedzie troche drozsza ... cos o okolo 10 zł
rozmawialem z Pania ktora sie tymi flagami zajmuje
i tak w przypadku malych flag 120cm/80cm przy zamowieniu conajmniej 10 szt. cena wyjdzie 49 zł
a jesli chodzi o dużą flage to cena jest 49 zł za m2
i Pani sie mnie jeszcze pytala czy chcemy zeby flaga na druga strone bardziej przebijala, czy mniej
(mowila ze w przypadku wiekszego przebijania na druga strone moga wystapic malo widoczne pajaczki, w przypadku mniejszego przebijania daja jakis papier i wtedy niema zadnych pajaczkow, ale jest troche mniejsze przebicie)
jutro rano ma mi przyslac informacje odnosnie udostepnienia serwera zeby mozna bylo przeslac projekty flag do "produkcji" (wygodniej dal kolebki)
a czas oczekiwania powiedziala ze niedluzszy jak 7 dni od momentu zlozenia konkretnego zamowienia
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i