Parę pomysłów

Dotyczące forum i użytkowników
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

no byłoby przejrzyście, jestem za :)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

ja tez :bmw:
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

POGADAMY NA SPOTKANIU
DAREX

Post autor: DAREX »

Pomysł okej, ale nie dział ale Poddział coś takiego jak Zrób to sam w Mechanice :P
Prezes

Post autor: Prezes »

Trochę się tego uzbierało wiec chyba będzie długa nasiadowa ,ja osobiście mam chyba 10 tematów .
tak na świeżo . Jestem zdziwiony nagana Paffcia wynika z tego ze jeśli ktoś obsra klub klubowicza i nie zareaguje nikt z osób odpowiedzialnych za czuwanie na forum to w razie obrony dobrego imienia dostanie ostrzeżenie ,jestem znawca prawa i jest to niedopuszczalne z prawnego punktu widzenia aby odpowiedzialność dzielić solidarnie ,jeśli ukazuje się post kontrowersyjny lub nie zgodny z regulaminem czyli prawem to rzeczą absolutnie poza wszelkimi wątpliwościami powinien autor zostać ukarany , jeśli każdy subiektywnie ocenia sobie tutaj każdego z konsekwencjami to ja dziękuje za udział w takim klubie Paffcio jest ambitny i jak w coś wchodzi to cały ,jeśli traktujecie tak samo członka klubu jak osobę która zarejestrowała się 2 dni wcześniej to przepraszam ale to brak szacunku ,i tyle mam dopowiedzenia .
Podstawa to móc się bronic a zgodnie z regulaminem nie ma takiej możliwości ani obrony ani wytłumaczenie wiec brak elementarnych zasad międzyludzkich.

skończyłem.
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Prezes,

Obrazek
Paffcio

Trochę się tego uzbierało wiec chyba będzie długa nasiadowa ,ja osobiście mam chyba 10 tematów .
tak na świeżo . Jestem zdziwiony nagana Paffcia wynika z tego ze jeśli ktoś obsra klub klubowicza i nie zareaguje nikt z osób odpowiedzialnych za czuwanie na forum to w razie obrony dobrego imienia dostanie ostrzeżenie ,jestem znawca prawa i jest to niedopuszczalne z prawnego punktu widzenia aby odpowiedzialność dzielić solidarnie ,jeśli ukazuje się post kontrowersyjny lub nie zgodny z regulaminem czyli prawem to rzeczą absolutnie poza wszelkimi wątpliwościami powinien autor zostać ukarany , jeśli każdy subiektywnie ocenia sobie tutaj każdego z konsekwencjami to ja dziękuje za udział w takim klubie Paffcio jest ambitny i jak w coś wchodzi to cały ,jeśli traktujecie tak samo członka klubu jak osobę która zarejestrowała się 2 dni wcześniej to przepraszam ale to brak szacunku ,i tyle mam dopowiedzenia .
Podstawa to móc się bronic a zgodnie z regulaminem nie ma takiej możliwości ani obrony ani wytłumaczenie wiec brak elementarnych zasad międzyludzkich.
Dzieki Prezes, to prawda, ale faktem jest ze dalem sie poniesc emocjom i przesadzilem :bmw:
Prezes

Paffcio pisałem na twoim przykładzie,ale taka sytuacja możne spotkać każdego z nas ,jeśli teraz sobie paru kwestii nie wyjaśnimy, to później będzie tylko gorzej .
Uznaje zasadę ,,jeden za wszystkich wszyscy za jednego,, takie zdanie widnieje po tym jak przyjęliście mnie do klubu ,i zamierzam się tego trzymać ,można kogoś nie lubić ale należny go szanować .
Wstawił bym się za każdym w analogicznej sytuacji .

Nawet za zawiasem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( żart )
zawias

Post autor: zawias »

hehe Prezes :mrgreen: do tego co napisałeś nie trzeba chyba nic dodawać , nie dziwi mnie fakt ze mozna sie tu zalogować jak np. Maja i kazdemu jechać , ale dziwi mnie fakt ze po 2-3 dniach ten ktoś dalej ma dostęp do naszego forum.. przeciez Administratorzy napewno mają opcje dania Bana na adres IP i bylo by z glowy , ale po co ... lepiej zablokować z powodu jednej idiotki cały temat , kazdy sie w tym temacie bronił na swoj sposób i nie dziwie sie Pawłowi ze tak zareagował w koncu najlepsza obroną jest atak .

Administratorzy jak np. Kolebka to dla mnie troche dziwne ... Administrator powinien mieć czas na forum i co sie na nim dzieje a przedewszystkim jakis wkład w to co robi, niestety Kolebka nieobraź sie , ale u Ciebie tego nie widze...
Paffcio

dodam tylko ze ta MAJA wykorzystala to zdjecie z aukcji allegro i zalozyla profil :572:

http://moto.allegro.pl/it...coupe_2008.html

Tomkowi zapewne niedługo zajelo by ta aukcje znalezc :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja was rozumie wszystkich. Ale nie mozna ulegać emocjom. Ja bym najchetniej olał caly ten regulamin i pisal co chce do woli. Sa "Sprawy Klubowe" w ktorych mozna poruszac tematy bardziej klubowe. Wiadomo ze kazdy kto zostanie "zaatakowany" to w jakis sposob probuje sie bronic. Ale nie mozemy byc przeciez gorsi i na poziomie tej osoby ktora zaczela cokolwiek. Poki co nie wiem o co chodzi z ta sprawa. Daje reke uciac ze na SB o cos poszlo :P W piatek mamy spotkanie wiec tam obgadamy wszyscy kazda kwestie :) Panowie damy rade z wszystkim :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Paffcio

a co z pomyslem, zatwierdzania konta przez mail ?? bedzie to ?
Bo widzicie na przykladzie patologa co sie dzieje :evil:
DAREX

Post autor: DAREX »

Aktywacja forum przez e-mail jest włączona, jednak dobrze mówiłem :PP
Paffcio

no to gitarra :mrgreen:
Prezes

no Darex słowo droższe pieniędzy dobrze ze czuwasz nad forum .
Ps. wybrałeś już gdzie będziesz administratorem ? :mrgreen:
ODPOWIEDZ