Spot sląsk - Czechowice juz drugi 16,03,2009 fotki

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Long

Post autor: Long »

a gdzie w kato bo wiesz ja w kato sie nie bardzo orientuje hehehe ewentulanie mozemy zrobic na 3 stawach w kato hehehe
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Long wlasnie mniej wiecej tam ma byc spotkanie w poblizu lotniska muchowiec za 3stawami :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Long

hmm ale wiecie ja przyjade jestem nowy i wogole a tak pozatym to nie wiem gdzie jest to lotnisko jakby ktos byl na 3 stawach to ok to bym z nim podjechal heheh a o ktorej co gdzie i jak
dorka

Post autor: dorka »

Long Muchowiec- lotnisko znajduje sie zaraz za Trzema Stawami ale możemy się umówić to podjadę albo któryś z kolesi po Ciebie ;)
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przymo »

Dorka to jest zjeżdzając zz autostrady na ul francuską i w prawo potem chyba jest po łuku 90stopni w lewo i jestem przy lotnisku dobrze kojarze??
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

przymo pisze:Dorka to jest zjeżdzając zz autostrady na ul francuską i w prawo potem chyba jest po łuku 90stopni w lewo i jestem przy lotnisku dobrze kojarze??
tak
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
dorka

Tak i mozesz wczesniej jeszcze skręcić kierując się na Praktiker i na swiatłach w prawo jadąc pod most do samego końca prosto i po łuki w prawo i jestes już na muchowcu po lewej stronie jest płot od lotniska
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przymo »

no oki ale jak juz pojade to od strony gliwic, ale dzięki :bmw:
Obrazek
dorka

acha no to spoko ;)
Long

ejj dorka to co mozemy sie umowic na 3 stawach co??
dorka

Jasne nie ma problemu ;)
Long

to o ktorej sie spotykamy na 3 stawach bo ja w niedziele pracuje do 16 wiec licze ze do 18 moglbym byc
dorka

Wklejam ci opis dojazu
Z Sosnowca:
1 zjazd na A4 do Centrum Handlowego Trzy Stawy,
2 Skręt za Praktikerem w prawo, obok BP
3 Ulicą do końca i na światłach w prawo
4 Zjazd po ostrym łuku w prawo, przejazd pod A4 i do końca ulicą, standardowo - skręt w prawo za Realem
5 Podjazd pod górkę i do końca... (mijając lotnisko po lewej) Ul.Lotnisko
6 na końcu ulicy droga z pierwszeństwem prowadzi w prawo, a Wy tym razem w lewo...
Na dole jest duży parking po lewej stronie...
Jesli nie trafisz to dasz znać o której bedziesz na 3 Stawach i sie podjedzie ok numer tel. podam ci na PW :wink:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

z Czechowic jedziesz najpierw droga S1, pozniej prosto na 86 na Katowice, nastepnie A4 kierunek Wroclaw, a pozniej juz na Praktiker i tak jak dorka napisala :)
dorka

Opis dojazdu pisał Marcin ;) ja tylko skaliłam :D
ODPOWIEDZ