[E34] Problem z nawiewem - POMOCY

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Mateusz

Post autor: Mateusz »

U Obiera tez sie to nie swieci, sprobuje dokladniejsze foty zrobic i zapodam ;)
Pablo

Post autor: Pablo »

dorka pisze:Pablo ja tez tak mam choć mam klime ;)
ale mi chodzilo ze z tyłu na koncu tunela jest nawiew ktory mialy wersje z klimą
dorka

Post autor: dorka »

a to tez mam tylko nie działa bo cos tam mam urwane :(
Pablo

a ktos na koncu tego tunela ma moze zapalniczke a chcialby zwykłą zaslepke?? :mrgreen:
Mateusz

ja mam zaslepke, obier tez, Pawel-e34 ... Pawel co tam masz? :D
Pablo

No ja mam wlasnie zaslepke ale niektore mialy w tej zaslepce orginalnie zaplaniczke a mi by sie przydała 2-ga a dosc juz mam rozdzielaczy :/
Mateusz

wiem, gdzies to widzialem :>
buby22

Post autor: buby22 »

Mateusz pisze:
buby22 pisze:Ze środkowych nawiewów nie poleci ciepłe powietrze. To wymysł inżynierów z BMW. Nie można ustawiać ciepłego powietrza na twarz bo wtedy człowiek szybciej może zasnąć. :zdziwko:
:shock: wiekszej bzdury dawno nie slyszalem :lol:

ja mam E34 @ 92 i ze wszystkich poza tylnymi ( miedzy fotelami ) leci mi cieple powietrze.
mam regulacje cieplo/zimno, a u Obiera tez taka jest tylko, ze inna niz u mnie. Ja mam miedzy kratkami pokretlo u gory czerwien na dole niebieskie, a u niego sa jakies kropki.
Przeczytaj kolego co tam piszą. Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd ale już od paru osób słyszałem że z nawiewami w bmw tak jest.

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=373450
Mateusz

ale tam pisza o tunelu miedzy fotelami z tylu, wiec wprowadzasz w blad.
buby22

Post autor: buby22 »

No to przepraszam......Mój błąd. Nie doczytałem...
Mateusz

:564: spoko
pawel-e34
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pawel-e34 »

ja też mam zaślepkę,

Mateusz mój rocznik to 92,

a o ile mnie pamięć nie myli to przy nawiewie na środku mam kropeczki czerwone i niebieskie (jestem zbyt pijany żeby to sobie przypominać), ale może w mojej galerii coś będzie widać
AUTO KONSERWACJA PODWOZIOWA...chcesz wiedzieć więcej, pisz na prv lub GG.
Mateusz

ale w kazdej normalnej E34 wszedzie poza tylem tez leci cieple ;) tez pilem, ale co mi tam :D
Piotrek i Ewcia

Post autor: Piotrek i Ewcia »

Ech pijaczyny :D Ja też mam kropeczki na środkowym nawiewie (czerwona i niebieska) i w zależności na którą ustawie to leci albo ciepłe albo zimne, a w starej E34 bez klimy nie miałem tych kropek i leciało tylko zimne przez te nawiewy.
Mateusz

Piotrek i Ewcia pisze:w starej E34 bez klimy nie miałem tych kropek i leciało tylko zimne przez te nawiewy
bes sęsó :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ