Flaga klubowa
Prezes, a wiesz co to jest weryfikacja przelewow? Zbieralem kase od poczatku klubu i czasem byly problemy. Np taki ze zawias wyslal kase na konto i dostal zwrot. Administartorem jestem tylko na forum i nic poza tym wiec nie wiem co to ma wspolnego z flagami czy wiarygodnoscia. Nie lubie jak ktos do mnie pisze w formie admina. Jestem takim samym klubowiczem jak ty. Dlatego zbedny jest caly twoj komentarz bo nie tyczy sie tematu.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:prponuje sprawdzic DAREXOWI kto wplacil faktycznie na konto!! Bo pozniej beda szopki.
krzys a co to jest jak nie zaczepka która jest kierowana do mnie również ,jak bym napisał ze chodzi mi o zaczepki Kolebki to byście stanęli za nim ,bo cały czas prowokuje ,pytam czy to jest na miejscu żeby pisać w postach coś takiego ?Kolebka pisze:no i juz są szopki niestety
zaraz wejdziesz i po usuwasz posty ale odpisałem na forum bo wywołałeś mnie do tablicy personalnie ,przeczytaj co napisał kolebka ,niech rozwinie o co mu chodzi ,bo tak to tyczy się wszystkich ,a ja stoję na straży aby nikogo tu nie obrażać takimi słowami.
bo kazdy wpisuje sie na liste wplaconych i wysylaja zamowienie a jesli bym ja drugi raz sie nie przypomnial to by mnie na liscie nie bylo. A jesli ktos malo siedzi przed kompem a przelew zrobil to tez by go nie bylo na liscie zamowien. Dlatego trzeba sprawdzic najpierw konto a pozniej zamawiac zeby nie bylo ze ktos zaplacil a nie dostanie flagi. Mam nadzieje ze juz teraz wiesz o co mi chodzi. Jesli nie podoba ci sie ze jestem ADMINEM to chetnie sie zrzekna tej funkcji i przekaze ja Tobie. Bo dla mnie administracja to tylko dodatek UTRZYMYWANIA forum a nie funkcja w BTSie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
krzys kurtka przeczytaj co napisałem ,mam do ciebie pretensje ?,a ty myślisz ze ja czyham ta twoja funkcje ,w tylnym otworze ja mam ,nie po to jestem w BTS ja już się spełniam społecznie i nie chce mieć dodatkowych obowiązków ,jeśli się poczułeś urażony to przepraszam wielmożnego pana ,twój post był czytelny i jasny a Kolebka dodał swoje niepotrzebne 3 grosze które mnie wzburzyło, rozumiesz czy mam być obsceniczny i dosadny .
wiec rozwijajac swoja myśl:
1. format ktory im przeslalem na serwer im sie nie otwiera i mam im przeslac w tifie (logiczne ze sie nie otwiera bo podglad byl odchaczony i trzeba importowac)
2. serwer na ktory mialem przeslac flagi ciagle sie odlaczal, to przeslalem rapidem i podalem linka
3. na kocie ipko mimo przelewu w sobote pisali ze sa utrudnienia w dokonywaniu przelewow i przepraszaja
4. dzisiaj w nocy czytam ze sa flagi zamowione dla osob ktore sa na liscie a mnie na liscie nie ma ;/ i przykro mi sie zrobilo skoro ja zrobilem te flagi (juz mam to z ustalone z przygoda)
5. zamiast w tym temacie pisac o flagach to sa, czy byly poruszane sprawy np regulaminu,
6. Prezes bijesz ewidentnie do mnie wiec wiedz ze to jest pierwszy i ostatni raz co pisze na forum o tym ale jak cos masz to pisz PW bo na posty nie mam zamiaru odpowiadac i robic zbedny bałagan
dlatego napisalem ze sa szopki, ale widze ze nawet do rana nie umicie poczekac az na spokojnie cos napisze wiecej.
1. format ktory im przeslalem na serwer im sie nie otwiera i mam im przeslac w tifie (logiczne ze sie nie otwiera bo podglad byl odchaczony i trzeba importowac)
2. serwer na ktory mialem przeslac flagi ciagle sie odlaczal, to przeslalem rapidem i podalem linka
3. na kocie ipko mimo przelewu w sobote pisali ze sa utrudnienia w dokonywaniu przelewow i przepraszaja
4. dzisiaj w nocy czytam ze sa flagi zamowione dla osob ktore sa na liscie a mnie na liscie nie ma ;/ i przykro mi sie zrobilo skoro ja zrobilem te flagi (juz mam to z ustalone z przygoda)
5. zamiast w tym temacie pisac o flagach to sa, czy byly poruszane sprawy np regulaminu,
6. Prezes bijesz ewidentnie do mnie wiec wiedz ze to jest pierwszy i ostatni raz co pisze na forum o tym ale jak cos masz to pisz PW bo na posty nie mam zamiaru odpowiadac i robic zbedny bałagan
dlatego napisalem ze sa szopki, ale widze ze nawet do rana nie umicie poczekac az na spokojnie cos napisze wiecej.
wróćmy do listy tych co zaplacili:
1. Paffcio
2. Prezes
3. El Diablo
4. Swobi - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
5. przymo - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
6. Przygoda (zaplace za siebie przy odbiorze)
7. Marcin
8. Krzyś
9. Kolebka
10. ......
1. Paffcio
2. Prezes
3. El Diablo
4. Swobi - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
5. przymo - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
6. Przygoda (zaplace za siebie przy odbiorze)
7. Marcin
8. Krzyś
9. Kolebka
10. ......
Ostatnio zmieniony 2009-03-24, 12:07 przez Paffcio, łącznie zmieniany 1 raz.
wroce do tematu i napisze tak:
z kolebka mam sprawe wyjasniona co do platnosci i on o tym wie
Ficek zapisal sie na liste chetnych a niezrobil przelewu wiec skontaktowalem sie z nim telefonicznie i wszystko ustalilem wiec wpisalem go na liste
Krzys pisal o platnosci (troche to zakrecone bylo) ale wpisany zostal na liste i rowniez wszystko jest jasne
przymo Swobi i ja niewplacalismy na konto tylko ja mam te pieniazki wiec ja i Miras o tym wiemy
projekt juz jest ok Kolebka zaladowal na rapida oni sobie sciagli i wszystko jest OK
teraz czekam na odpowiedz Mirasa odnosnie platnosci (w PW napisalem mu co i jak)
jak Miras mi odpisze to wtedy albo on albo ja zrobimy przelew i flagi pojda do "produkcji"
mam nadzieje ze wszystko jasne i prosze niepisac tutaj zbednych postow
aha Pablo tez wie jak mozna zalatwic flage a on niewplacil do podanego czasu kasy wiec jako osoba zainteresowana flaga zapytal co i jak i tez juz wie na czym stoi
z kolebka mam sprawe wyjasniona co do platnosci i on o tym wie
Ficek zapisal sie na liste chetnych a niezrobil przelewu wiec skontaktowalem sie z nim telefonicznie i wszystko ustalilem wiec wpisalem go na liste
Krzys pisal o platnosci (troche to zakrecone bylo) ale wpisany zostal na liste i rowniez wszystko jest jasne
przymo Swobi i ja niewplacalismy na konto tylko ja mam te pieniazki wiec ja i Miras o tym wiemy
projekt juz jest ok Kolebka zaladowal na rapida oni sobie sciagli i wszystko jest OK
teraz czekam na odpowiedz Mirasa odnosnie platnosci (w PW napisalem mu co i jak)
jak Miras mi odpisze to wtedy albo on albo ja zrobimy przelew i flagi pojda do "produkcji"
mam nadzieje ze wszystko jasne i prosze niepisac tutaj zbednych postow
aha Pablo tez wie jak mozna zalatwic flage a on niewplacil do podanego czasu kasy wiec jako osoba zainteresowana flaga zapytal co i jak i tez juz wie na czym stoi
wlasnie jestem po rozmowie telefonicznej odnosnie flag i sprawa wyglada w sposob nastepujacy
najprawdopodobniej wszystkie flagi beda jutro do odbioru ... dzisiaj na wieczor bede mial informacje bo flagi sa wlasnie obszywane i teraz kwestia tego czy zdarza obszyc wszystkie dzisiaj ... jesli tak to flagi jutro ODBIERAM
najprawdopodobniej wszystkie flagi beda jutro do odbioru ... dzisiaj na wieczor bede mial informacje bo flagi sa wlasnie obszywane i teraz kwestia tego czy zdarza obszyc wszystkie dzisiaj ... jesli tak to flagi jutro ODBIERAM