Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

tylko ze to moze byc maly problem. Po pierwsze musimy jakos jednym szlagiem przez swiatla przejechac. No i nieciekawe moze byc rondo kolo PoLICJI. Potem nastepne rondo i nastepne rondo. Chetnie bym objechal pol zor ale moze byc wlasnie problem z organizacja i mozemy zakorkowac sie pomiedzy tymi trzema rondami. Wygladalo by to super ale gorzej z wykonaniem.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No to juz po klopocie... :D Jedziemy prosto na Gwarusia bo przejazd jest niewykonalny :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

wykonac by sie go dalo ale pod eskorta policji :D :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

Chyba ze bede jechal z przodu i rondo zablokuja az wszyscy przejada tez mozna tak zrobic :D :D :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

zaryzykujesz blokowanie ronda kolo policji?? Na zorach tyle kamer pomontowali ze ja bym tego nie robil. Tym bardziej blisko centrum ;)
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Pojedziemy tak jak ostatnio, przynajmniej prosta jest droga, bo ostatnio z Lemanem musielismy kombinowac jak nas czerwone zlapalo :)

eeeeee to jak wszyscy maja takie motory a nawet slabsze to spokojnie wygram w slalomie :P teraz pytanie czy znajda sie smialkowie zeby sie ze mna zmierzyc :)
Ostatnio zmieniony 2007-05-16, 10:12 przez Admin, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeztom

Post autor: Jeztom »

panowie wszystko fajnie, ale powiem Wam, ze najwieksza pomylka jest jechac spod minimala na Gwarusia korzystajac z trasy 81 Katowice-Ustron . Tam o tej godzinie to juz korek bedzie od minimala do skrzyzowania z droiga 81 .
Jezeli chcemy w miare uniknac korkow to ja proponuje jechac inaczej.
Wyjazd spod minimala na centrum zor, tam korkow nie ma(kolo ronda policji) na rondzie w prawo do nastepnego ronda, na ktorym jedziemy w lewo, caly czas prosto, do ronda z brama, na nim prosto na ulice dworcowa, wyleciec na katowice na droge 81, w Woszczycach skrecic w prawo, kierowac sie na Suszec, wyjedziemy nie opodal Gwarusia. Pare kilometrow nadrobimy ale czasu w trzy dupy zaoszczedzimy. Zreszta ja i tak tamtedy pojade bo nie bede robil zrzutu paliwa w korkach.

PLUSY:

- przejazd przez zory pozbawiony korkow(ew maly na dworcowej)
- brak spiacych policjantow
- przejazd przez Woszczyce City
- przejazd droga lesna czyli ladne tlo do filmiku . Droga w lesie jest asfaltowa i rowna.
- mniejsze prawdopodobienstwo rozerwania kolumny samochodow
MINUSY:

- brak

PS: W niedziele korek na drodze 81 jest od Warszowic po wyjazd z zor, tylko Kamikaze pojedzie na ta droge w niedziele w miejscu o ktorym mowicie... :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

devro mi mowil ze zna fajna droge. Moze wlasnie o ta chodzilo. A tamtedy co ostatnio to napewno bym nie jechl bo wiem jak tam jest. Do tego na skrzyzowaniu jak sie wjezdza na "dwupasowke" swiatla szybko gasna przepuszczajac max 6 samochodow. A wiec moze jednak przez te centrum bedzie lepiej.
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Devro mi wspominal o drodze przez baranowice, tez mozna, lecz tam trzebabyloby blokowac pojazdy zebysmy sie przebili przez korek. Mnie obojetne ktoredy z tych dwoch tras pojedziemy, byleby nie "tradycyjna" droga. :)
devro

Post autor: devro »

Damy jakos rade:)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

napewno damy rade :D 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

a na Gwarusiu sa boiska a gral by kto tam??????
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja bym gral
wezme pilki do nogi i siaty i paletki :D
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

oka to sie zrobi druzyny i w cos sie zagra :D

Dodane po 6 godzinach 25 minutach:

Ja jak cos to moge zablokowac to rondo ale pod warunkiem ze to pujdzie wszystko sprawnie :D :D

Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

ja moze tez zagram :D tylko jeszcze nie wiem w co ;D

moze komus na nerwach :D
Obrazek
Zablokowany