[E36] jaki dystans???
[E36] jaki dystans???
witam przymierzam sie do kupna dystansu na przud do mojej buni ale niewiem jakie kupic i ile zeby bylo dobrze???
Ostatnio zmieniony 2009-04-07, 07:19 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.
Weź sobie poziomnicę, przystaw ją do błotnika i zmierz ile mm masz od gumy do poziomnicy, taką szerokość możesz kupić, chyba, że mają wychodzić poza... 
Ale na przodzie to nie wygląda za bardzo.
Nie kupuj przypadkiem przelotowych, tylko te, które się przykręca do piasty.
[ Dodano: 7 Kwiecień 2009, 09:17 ]

Ale na przodzie to nie wygląda za bardzo.
Nie kupuj przypadkiem przelotowych, tylko te, które się przykręca do piasty.
[ Dodano: 7 Kwiecień 2009, 09:17 ]
Jakie??? Wyznacznikem jakości jest cena. Nie kupuj tych za 29.99gamek2 pisze:niewiem jakie kupic

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i tu sie nie zgodze. Predzej sie zerwie aluminiowy dystans niz sruba na przelot. Tym bardziej nie da sie kupic dystansu np 10mm i w nim dziury na sruby. Przykrecane sa zazwyczaj jesli zmieniamy rozstaw srub z innych felg. Co do szeroksci to lepiej zmierzyc ile ma sie miejsca od blotnika do opony_Marcin_ pisze:Nie kupuj przypadkiem przelotowych, tylko te, które się przykręca do piasty.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE

No zgadza się, napisalem bo jestem świeżo po rozmowie z kolesiem, który zajmuje się tym tematem od lat i tak mi natłukł do głowy, że już chciałbym przykręcać każdy dystans...Krzys pisze: tu sie nie zgodze. Predzej sie zerwie aluminiowy dystans niz sruba na przelot. Tym bardziej nie da sie kupic dystansu np 10mm
Powyżej 15mm powinno się dopiero wkręcać

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)