[E46] Parujące klosze lamp
[E46] Parujące klosze lamp
Witam. Kupno ksenonów niestety muszę przenieść na później,więc chcę troszkę się "pobawić" lampami seryjnymi - parują klosze w obu przednich światłach. Jak zniwelować to zjawisko ??
Uszczelki to kilka groszy, może max.30...
Wymień i się przekonasz czy to ich wina, ja wymieniłem i stwierdziłem, że to zjawisko było ich winą - choć nie w każdym przypadku to uszczelki jak pisal Krzyś, wilgoć może dochodzić przez inny otworek...
Wymień i się przekonasz czy to ich wina, ja wymieniłem i stwierdziłem, że to zjawisko było ich winą - choć nie w każdym przypadku to uszczelki jak pisal Krzyś, wilgoć może dochodzić przez inny otworek...

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie może dojście do schematów poszczególnych części samochodowych ? Ja mam dojście do schematów elementów blacharskich tylko, czyli drzwi zderzaki itp, ale jak zamontowana jest lampa i jak ją rozebrać na części jeszcze nie próbowałem. Później jak rozbiorę lampę to będę chyba szukał pomocy kto mi pomoże poskładać
,ale damy radę
.

Myślę, że chłopak się z tym uporał bo ostatnia wzmianka na ten temat była pół roku temuwielebny pisze:Rozbieranie lampy w E46 to na prawdę żaden problem. Jak byś miał problemy albo pytania to pisz albo przyjedź do mnie to Ci pokażę co i jak.

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)