///M Spotkanie na A1 ///M
pietrek bedzie wyjezdzal z chalupek o 14.50 wiec nie ma co sie spieszyc z wodzislawia. Jak wyjedziemy o 14.30 to spokojnie zajedziemy do chalupek za 15min. Proponuje sie spotkac na PKS-ie. Jak ktos by sie spoznil to dzwoncie do mnie 502 589 426.
poprawka. Na PKSie jest wesole miasteczko. Wiec pod MC Donaldem najlepiej.
poprawka. Na PKSie jest wesole miasteczko. Wiec pod MC Donaldem najlepiej.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Pietrek ///M3evo mała korekta - ta autostrada to D1 nie A1 .
Ja również się wybieram, a ze mną jeszzcze E36 320 i E46 328..
UWAGA Ważne info dla wszystkich chcących mierzyć swoje siły na D1!!!!
Od jakiegoś czasu po tym odcinku autostrady D1 Bohumin - Ostrava
krąży policja autostradowa miasta Ostrava z videoradarem..
Nowiuśki ciemny VW Passat R36 (ma niezłe kopyto )
Informacja wiarygodna - kumpla złapali na motocyklu, ma nówkę sztukę na dotarciu i nie zwiewał.. za szybkość dokładnie 200 km/h (na czeskiej Dalnicy można do 130 km/h) dostał 5 czeskich punktów (można maks. 12) i 10 000 Kć. (ok. 1.700 zł !!)
Kary są surowe, a negocjacji ceny praktycvznie brak, chyba że na drodze sądowej...
To tyle ode mnie, mam nadzieję, że informacja przydatna, oby dziś czeska władza również świętowała i miała wolne hiehie..
Ja również się wybieram, a ze mną jeszzcze E36 320 i E46 328..
UWAGA Ważne info dla wszystkich chcących mierzyć swoje siły na D1!!!!
Od jakiegoś czasu po tym odcinku autostrady D1 Bohumin - Ostrava
krąży policja autostradowa miasta Ostrava z videoradarem..
Nowiuśki ciemny VW Passat R36 (ma niezłe kopyto )
Informacja wiarygodna - kumpla złapali na motocyklu, ma nówkę sztukę na dotarciu i nie zwiewał.. za szybkość dokładnie 200 km/h (na czeskiej Dalnicy można do 130 km/h) dostał 5 czeskich punktów (można maks. 12) i 10 000 Kć. (ok. 1.700 zł !!)
Kary są surowe, a negocjacji ceny praktycvznie brak, chyba że na drodze sądowej...
To tyle ode mnie, mam nadzieję, że informacja przydatna, oby dziś czeska władza również świętowała i miała wolne hiehie..