Sesja z Kobietami Fotograf potrzebny

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Natka

Post autor: Natka »

Nie planowałam..ale pomyśle :razz:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ale nie przy Nissanie :P
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Moze jutro, co ? na tej cementowni w grodzcu co Mati byl ?

http://fotogalerie.pl/galeria/mexon69346

http://www.forfoto.pl/showthread.php?tid=6449

Ciezko teraz sie umowic bo zawias nie moze napisac :(
Natka

Post autor: Natka »

Mateusz pisze:Ale nie przy Nissanie :P

Niech będzie.. wkońcu to sesja bmw ;)

Bartek też nie może napisać,bo nie ma neta :roll:
Mateusz

dwie moje foty z cementowni:

Obrazek
Obrazek
BARTIG

Post autor: BARTIG »

no to kiedy nastepna sesja w bikini ?
:mrgreen:
Mateusz

w roli glownej BARTIG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dorka

Post autor: dorka »

no to dajcie znać bo muszę to zobaczyć BARTIG no i może reszta koleżków w bikini :DDDDDD
BARTIG

o feee nawet nie chce myslec jakbym wygladal w bikini :P
dorka

BARTIG ty nie mysl tylko działaj :D Kto wie może te zdjęcia pójdą na pierwszą stronę gazety kobiecej :DDDDDD Nigdy nie wiadomo kiedy talent artysty wyjdzie na światło dzienne .Moze nazwe byscie przyjeli : Faceci w bikini ;) Ładnie i tajemniczo brzmi . Nie marudzić i bierzcie się do roboty a ja będę oceniać ;) Po znajomości będę przychylnie okiem patrzeć :DDDDDDDDD
Paffcio

Post autor: Paffcio »

wlasnie, teraz w bikini, ale kobiety :br:
BARTIG

dorka pisze:BARTIG ty nie mysl tylko działaj :D Kto wie może te zdjęcia pójdą na pierwszą stronę gazety kobiecej :DDDDDD Nigdy nie wiadomo kiedy talent artysty wyjdzie na światło dzienne .Moze nazwe byscie przyjeli : Faceci w bikini ;) Ładnie i tajemniczo brzmi . Nie marudzić i bierzcie się do roboty a ja będę oceniać ;) Po znajomości będę przychylnie okiem patrzeć :DDDDDDDDD
odezwała sie ta, co nie chciala z reszta dziewczyn na sesje jechac :mrgreen:
dorka

Paffcio powoli narazie chłopaki uzgadniają kiedy gdzie i w jakim kolorze "bikini" wystąpia przed obiektywem ;)
BARTIG pisze: odezwała sie ta, co nie chciala z reszta dziewczyn na sesje jechac :mrgreen:
Ja :??? aleś mnie rozbawił BARTIG do wieczora mam dobry humor :DDDDDDDD dzięki :DDDDDDD
Duch

foto foto

Post autor: Duch »

hmmm ja chetnie użyczę siebie i mojego aparatu ;) chetnie sie 'poswiece' zeby zrobic kilka zajefajnych foczek... :br: przepraszam... fotek ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ