meverick pisze:Panowie mam taka propozycje aby kazdy zrobil sobie (wydrukowal) takie kartki ze swoin nickiem i imieniem i dal je za szybe (tak jak tirowcy) abysmy sie lepiej rozpoznawali, co ulatwi nam i nowym identyfikacje.
meverick pisze:Panowie mam taka propozycje aby kazdy zrobil sobie (wydrukowal) takie kartki ze swoin nickiem i imieniem i dal je za szybe (tak jak tirowcy) abysmy sie lepiej rozpoznawali, co ulatwi nam i nowym identyfikacje.
Panowie plakac mi sie che ze nie udalo mi sie dojechac!!, tzn nawet nie wyruszylem ale to z powodu obijajacego sie echa z dna baku ... ciagle sie krztalce i nie pracuje i nie dostalem kasy i siedze i gnije w domu z tak piekna pogoda jak wy sie bawicie napiszcie sprawozdanie jak bylo , jakies filmiki i zdjecia plz z zloootu ;D:D Pozdrawiam
co do identyfikacji to ja proponuje jakies naklejki klubowe na tylnej klapie lub na przednim blotniku , a nick fajnie wyglada na tej szerokiej listwie ramki od rejestracji juz niewiem teraz u kogo to widzialem ale niezle to wyglada.