Relacja ze Spotu BTS 20 maj - Gwaruś.
no mi niestety nie udalo sie wybrac na spot.
W sobote przesadzilem z napojami wyskokowymi , przy ognisku pod domem do 3 w nocy heheh.
W godzinach popoludniowych w niedziele ledwo zylem , wiec nie chcialem ryzykowac wsiadania za kolko.
gratulacje frekwencji : w podbeskidziu chyba tyle jeszcze nigdy nie bylo.
Zdjecia fajne , a jakies filmiki kiedy beda ???
W sobote przesadzilem z napojami wyskokowymi , przy ognisku pod domem do 3 w nocy heheh.
W godzinach popoludniowych w niedziele ledwo zylem , wiec nie chcialem ryzykowac wsiadania za kolko.
gratulacje frekwencji : w podbeskidziu chyba tyle jeszcze nigdy nie bylo.
Zdjecia fajne , a jakies filmiki kiedy beda ???
Ostatnio zmieniony 2007-05-21, 09:51 przez mcgiver, łącznie zmieniany 1 raz.
Bylo ok!
ja tez poprosze o wiecej fotek bmw69@op.pl
parma pokazal 318i 115hp nie chce go widziec w 2.5l
ja tez poprosze o wiecej fotek bmw69@op.pl
parma pokazal 318i 115hp nie chce go widziec w 2.5l
Spocik byl fajny, trzeba takie cyklicznie robic.
Co do tej 318 tki to ja mam kompletnie inne zdanie, koles pokazal ale nie klase a co innego, szkoda beemki.
Gwarus to fajne miejsce, ale ma ta wade(najwieksza) ze asfalt jest strasznie chropowaty, opony na nim ida moment i tylnie i przednie.
No gdzie te filmiki chlopaki?
Co do tej 318 tki to ja mam kompletnie inne zdanie, koles pokazal ale nie klase a co innego, szkoda beemki.
Gwarus to fajne miejsce, ale ma ta wade(najwieksza) ze asfalt jest strasznie chropowaty, opony na nim ida moment i tylnie i przednie.
No gdzie te filmiki chlopaki?
Witam, spocik super, mimo malego incydentu z wlotem ponizej czasy uzyskane na naszym super torze
Krzys 39,24
Tomek325i 43,81 (automat)
AdamWSB 39,37
HRex 41,44
Zim 41,5 + 1s za pomylenie toru
Kolebka 37,5
podziekowania dla wszystkich za przybycie, kulturalna atmosfere, w szczegolnosci AdamaWSB za podzielenie sie jedzieniem , Jeztoma za zrobienie zakupow, Krzysia Adama Tomka i innych ktorzy pomagali przy torze, no i wypada tez wspomniec o mamie Tomka325i wraz z jej kolezanka za narobienie siary na Placu Wolnosci, Tomku nie kupuj cabrio bo mama ci go nie da
co do tego kontrowersyjnego przejazdu 318 to mile dla oka ale ja bym sie nie odwazyl bo e30iC ciezko jest wyrwac w fajnym stanie a e36 jest jak mrofkof co bylo widac na zlocie
PoZDRAWIAM i do zobaczenia (moze) w chorzowie
aha i bardzo prosze o przeslanie fotek czy filmikow jak ktos ma na kolebka@cabrio-club.pl
Krzys 39,24
Tomek325i 43,81 (automat)
AdamWSB 39,37
HRex 41,44
Zim 41,5 + 1s za pomylenie toru
Kolebka 37,5
podziekowania dla wszystkich za przybycie, kulturalna atmosfere, w szczegolnosci AdamaWSB za podzielenie sie jedzieniem , Jeztoma za zrobienie zakupow, Krzysia Adama Tomka i innych ktorzy pomagali przy torze, no i wypada tez wspomniec o mamie Tomka325i wraz z jej kolezanka za narobienie siary na Placu Wolnosci, Tomku nie kupuj cabrio bo mama ci go nie da
co do tego kontrowersyjnego przejazdu 318 to mile dla oka ale ja bym sie nie odwazyl bo e30iC ciezko jest wyrwac w fajnym stanie a e36 jest jak mrofkof co bylo widac na zlocie
PoZDRAWIAM i do zobaczenia (moze) w chorzowie
aha i bardzo prosze o przeslanie fotek czy filmikow jak ktos ma na kolebka@cabrio-club.pl