[E36] coupe by patrykowski
-
- Zaawansowany forumowicz
[E36] coupe by patrykowski
jest to Bmw 316 e36 sport coupe z 94 r,z przebiegiem 193tys.,pojemnosci 1,6 i mocy ok 102km
wyposażenie prawie full opcja,bez klimy.auto jezdzi tylko na benzynie,spalanie w miescie to ok 8,5 L na 100km
Auto zostalo zakupione na nowych oponach zimowych ktore musze zmienic bo szkoda ich zniszczyc...w autku planuje pare zmian ale wszystko w swoim czasie.... wada ktora mnie najbardziej denerwuje w tym aucie ze chwila po umyciu auto jest Odrazu cale zakurzone nawet jak stoi:D
wyposażenie prawie full opcja,bez klimy.auto jezdzi tylko na benzynie,spalanie w miescie to ok 8,5 L na 100km
Auto zostalo zakupione na nowych oponach zimowych ktore musze zmienic bo szkoda ich zniszczyc...w autku planuje pare zmian ale wszystko w swoim czasie.... wada ktora mnie najbardziej denerwuje w tym aucie ze chwila po umyciu auto jest Odrazu cale zakurzone nawet jak stoi:D
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:34 przez patrykowski, łącznie zmieniany 4 razy.
-
gauczo bylem i jestem dalej;) a skad masz te informacje:>?
krzys niewiem niestety
silnik faktem tylko 1,6 ale Vmax jaka wyciaglem to 205 km/h na nawigacji "auto mapa" na prostej a4 w okolicy ruda sl a gliwice. moze malo no ale jak na 1 bmw w mojej histori to wynik dla mnie jak narazie wystarcza
planuje pare zmian wprowadzic ale jak wiadomo wszystko zalezy od pojemnosci portfela:-/dzis mialem jechac po ringi ale okazalo sie ze niema i beda dopiero za ok 2 tygodnie wiec uzbrajam sie w cierpliwosc...
krzys niewiem niestety
silnik faktem tylko 1,6 ale Vmax jaka wyciaglem to 205 km/h na nawigacji "auto mapa" na prostej a4 w okolicy ruda sl a gliwice. moze malo no ale jak na 1 bmw w mojej histori to wynik dla mnie jak narazie wystarcza
planuje pare zmian wprowadzic ale jak wiadomo wszystko zalezy od pojemnosci portfela:-/dzis mialem jechac po ringi ale okazalo sie ze niema i beda dopiero za ok 2 tygodnie wiec uzbrajam sie w cierpliwosc...
-
dawno sie niewitalem bo mam awarie kompa ktory jest w serwisie i miedzy czasie zaszly male zmiany w wygladzie,zostaly przyciemnione tylne boczne szybki oraz nowe felusie:) na dniach zostana zamontowane halogeny i w niedalekiej przyszlosci przyjda ringi na lampy,...a wszystko wyglada narazie tak
co do czarnego grila to sie juz go pozbylem ktos sie niebal i ....
co do czarnego grila to sie juz go pozbylem ktos sie niebal i ....