Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Ficek

Post autor: Ficek »

bylo super :P jeszcze zle sie czuje :P
Prezes

Post autor: Prezes »

Dzięki bardzo za ten miły weekend ,wyśmienite towarzystwo +dobra kuchnia = ładna biba ,i taka była ,specjale podziękowania dla Patrycji i Mateusza ,Niko nie chciał wyjść z samochodu ,chciał wracać do Brennej ,dzięki jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich uczestników i odwiedzających i tych którzy jednak zostali aby po obcować z nami .

wszyscy wymienieni byli potwierdzam :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Prezes pisze:Mateusza
nie ma za co :p
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Ficek pisze:bylo super :P jeszcze zle sie czuje :P
po czym ? :mrgreen:
Prezes

brahahahahah właśnie Ficek po czym ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MalaMi
Małopiszący

Post autor: MalaMi »

:neutral:
Ostatnio zmieniony 2010-06-08, 21:27 przez MalaMi, łącznie zmieniany 1 raz.
dorka

Post autor: dorka »

Z tego wszystkiego zapomniałam podziękować i pochwalić Prezesa i Przygodę za ich bardzo dobre napoje rozjaśniające umysły czytając ych :DDDD
Paffcio

dorka pisze:Z tego wszystkiego zapomniałam podziękować i pochwalić Prezesa i Przygodę za ich bardzo dobre napoje rozjaśniające umysły czytając ych
Wlasnie, i ja dziekuje a takze Dorce i Malej za pokoj :d
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

no i dzięki za lektury obowiązkowe i nieobowiązkowe ale przeczytane a ja dzisiaj znowu dziób umoczyłem bo wiecie 13
Paffcio

MIRAS pisze:a ja dzisiaj znowu dziób umoczyłem bo wiecie 13
no tak rocznica, Najlepszego dla Was Miras :bmw: :bmw: oby tak dalej :d
dorka

MIRAS ja nic nie wiem powiedz bo czytanie mi kiepsko szło boście nie chcieli na mnie czekac z czytaniem :DDDDD
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

dorka to ci powiem ze od 13 lat jestem pod okupacją mojej zony właśnie dzisiaj jest ten dzień
dorka

wiedziałam :DDDD Mirasku złapałeś się Przeciez piliśmy a konto dzisiejszego dnia :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Miras rowniez odemnie i od Martusi wszystkiego dobrego :)

dobrze ze ten moj wytwor nikomu niezaszkodzil :) :d i ze dobrze sie to czytalo :P :P

Prezes Twoj specyfik tez bardzo fajny :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Prezes

Mirek wszystkiego dobrego ,dzięki za wszystko co mi się udało przeczytać choć ta Finlandia dorki po przeczytaniu zobaczyłem w sobotę przed spaniem jeszcze raz pływała w WC ,nie do przeczytania :mrgreen: :mrgreen:

Bartig dzięki ze mnie obudziłeś w sobotę o 7,45 bo nie wiedzalem co mam robić ze sobą ,spałem sobie i spałem i czekałem aż mnie ktoś obudzi normalnie :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ