Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
dorka

Post autor: dorka »

Prezes bo mieliście słabe główki :P :P :P
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Bartig dzięki ze mnie obudziłeś w sobotę o 7,45 bo nie wiedzalem co mam robić ze sobą ,spałem sobie i spałem i czekałem aż mnie ktoś obudzi normalnie :twisted: :twisted: :twisted:
hahahaaa :mrgreen: wlasnie dobrze ze ja mam mocny sen :bmw:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

do naszego pokoju Bartig walil w drzwi i jeszcze chcial klamke wyrwac ... a jego pierwsze slowa to byly " ale Ty gruby jestes " .... czyli mi grozil :D :D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

no padlem teraz hahahaaaa :DDDDD
BARTIG

Post autor: BARTIG »

spoko dzieki, ale neastepnym razem postaram sie troche pozniej :lol:
Natka

Post autor: Natka »

BARTIG pisze:spoko dzieki, ale neastepnym razem postaram sie troche pozniej :lol:
Mam nadzieje :mrgreen: i dopilnuje tego że następnym razem nie będzie już takiego chlania :razz:
dorka

Post autor: dorka »

Natka i daj tu troszke luzu facetowi ;) rozbryka się jak młody byczek :DDD. Ja jeszcze powiem tyle, że już wróciłam do formy całkowitej aby funkcjonować w trybie roboczym :DDDD Niestety w pracy wszyscy wiedzieli że dorka obijała się dwa dni na całkowitego leniucha :DDDD Szkoda że nie nagrałam sobie jak się fajnie bawiłam bo każdemu z osobna bym mogła puścic a tak gadaj tu setki razy :lol: za ciekawy ten naród :DDDD I powiem tyle najbardziej zazdrościli mi prosiaczka i widoku nieba w nocy z gwiazdami leżąc sobie w łóżeczku :DDDD to było super ;)
ODPOWIEDZ